“Lama Jugak Aku…” Lelaki Ini Terpaksa Tahan Pintu, Disangka Salah Masuk Toilet

Rupanya, ramai mengalami masalah yang sama apabila tersalah masuk tandas atau ada orang lain yang tersalah menyebabkan kita kadang-kadang berada dalam keadaan yang panik.

Pelbagai komen mengenai hal itu ditinggalkan menerusi satu posting seorang lelaki dikenali sebagai PU Ting apabila dia memuat naik satu kisah lucu dilaman Twitter.

Kata lelaki itu, dia terpaksa menahan pintu apabila mendengar suara-suara wanita yang berada dalam tandas yang dimasukkinya.

https://twitter.com/aimansamlin_/status/1156858450522955777

Namun, ujar lelaki ini dia bukan tersalah masuk tandas tetapi wanita terbabit! Kerana takut dan nanti terkena cop pervert menyebabkan dia menahan pintu setelah ditolak wanita itu.

“Eh ada orang la dalam ni, senyap je”

Korang jangan salah faham

Dalam pada itu, dia mendedahkan agak lama dia tersangkut dalam tandas itu sekitar 15 minit kerana menunggu wanita itu keluar dan dia juga menekankan untuk tidak salah faham kerana wanita itu yang masuk tandas lelaki.

Bagaimanapun, ada diantaranya sempat berseloroh melihat keadaan lelaki itu dan ada juga yang berkongsikan kisah yang sama

Hahahaha nasib baik dia bla…

Hahaha aku pernah cam ni gak

Aku pernah tersalah masuk…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: PU Ting