Mengaku Pakai Korset Waktu Tidur, Rahsia B0dy Adik Neelofa Kekal Cantik

Di antara adik-beradik Neelofa, Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan antara paling popular. Boleh dikatakan Ameera sering menjadi perhatian biarpun bukan seorang selebriti.

Orangnya memang cantiik malah turut memiliki bentuk tubvh Iangsing. Pasti ramai nak tahu bagaimana Ameera menjaga badaan. Ameera berkata dia memakai korset sepanjang masa.

Pakai setiap hari walau tidur

“Tip cantiik? I pakai korset all the time. Sebenarnya I dah mula pakai korset sejak tiga bulan lalu dan mengamalkannya setiap hari walaupun ketika tidur. Ada satu saiz untuk waktu tidur je.

Berkongsikan cerita, Ameera berkata tiada siapa yang memaksanya untuk memakai korset dan ibunya juga turut mengamalkan memakai korset sejak muuda lagi. Kata Ameera lagi, meskipun ibunya sudah ada 10 orang anak tetapi bentuuk b4dannya masih lagi cantiik.

“Kalau nak tahu sejak muda lagi dan sebelum ada anak, mama dah start pakai korset. Dengan dah ada 10 orang anak dan b0dy dia maintain macam tu buatkan I pun nak jadi macam mama,” katanya.

Selain mengamalkan memakai korset, Ameera berkata dia turut melakukan senaman yang lebih tertumpu pada piinggang dan puunggung.

Tidak lokek berkongsikan tips untuk dapatkan kuIit cantiik, Ameera memberitahu dia menggunakan pencuci muka organik dan mengamalkan minum 5 hingga 6 liter air kosong setiap hari.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : rotiKaya