Bekas Teman Wanita Hiina Penjual Burger, Riak Dapat Pakwe Kerja Jurutera

Macam selalu orang kata, kalau sedang bercinta pasti semuanya nampak indah. Tapi, lain pula kalau hubungan terputvs di tengah jalan, pasti segala kebvrukan dan kekurangan akan diungkit kembali.

Seorang pemuda yang dikenali sebagai Khey Amir telah berkongsi pengalaman pahit apabila dihiina bekas teman wanitanya. Perkara tersebut dimuat naik menerusi laman Twitter miliknya.

Tak kenang budi langsung!

Perkara ini buka sengaja dibangkitkan oleh Khey, tetapi semuanya dimulakan sendiri oleh bekas kekasihnya itu. Tweet berkenaan menyatakan bahawa dengan hasil jualan burger berkenaan, dia boleh tampung perbelanjaan bekas kekasihnya itu sebelum ini.

Orang macam ni masih wujud lagi…

Kemar4han Khey tercetvs apabila dia terlihat komen seakan-akan memandang rendah kepadanya di Facebook bekas teman wanita.

Ringkasnya, komen tersebut berbunyi seolah-olah bekas kekasihnya ingin berkongsi kisah percintaan dengan lelaki penjual burger dan jurutera.

Nampak ada yang busukk hatii ni…

Nasib baik tak jadi kahwin!

Keluarga sanggup tolong…

Orang lain yang sebarkan…

Siap kasi kucing harga RM6,000!!

Sudah2 la hiina orang…

Netizen turut sokong pernyataan Khey Amir…

Posting luahan pemuda itu terhadap bekas kekasihnya mengundang perhatian ramai yang rata-ratanya memberikan sokongan padu kepada Khey.

Dia tengah meroyan tu.. Relax je bro!

“Burger sedap apahal nak hiina pulak…”

Hiina keluarga memang melampau sangat!

Bagus, ramai yang sokong!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Khey Amir.