Mengejutkan. Bapa Rihana Oksana Buka Mulut Jawab Isu Percerraian

Masih lagi hang4t diperkatakan! Sejak awal minggu lalu berita perceraian wanita Rusia, Rihana Oksana atau juga dikenali sebagai Rihana Petra dan Sultan Muhammad V menjadi topik utama susur masa media sosial.

Netizen Wujudkan Akaun Peminat 

Terbaru mengenai kontroversii ini, satu akaun khas peminat Rihana telah diwujudkan yang mana dalam ruangan komen itu terdapat beberapa komen yang bercakap mengenai bapanya yang dikenali sebagai Gorbatenko Oxana. Menerusi komen itu, netizen mendakwa bapanya tidak akan sesekali meniipu kerana ianya merupakan integriti lelaki itu sebagai seorang doktor.

Bapa Sahkan Berita Percerraian? 

Menjengah kepada Instagram Gorbatenko pula, segelintir netizen terlebih dahulu membanjiri ruangan komen di posting terbaharu miliknya selain turut bertanyakan kesahihan berita percerraian Rihana dan Sultan Muhammad V. Agak mengejutkan yang mana, Gorbatenko menerusi nama akaun IGnya Gorbatenko.traumatolog telah membalas salah satu komen tersebut seolah-olah mengesahkan bahawa anak perempuannya telah berpisah dengan Sultan Muhammad V.

Namun begitu, tidak pasti akaun tersebut adalah palsu atau sebaliknya kerana menerusi carian kami mendapati akaun tersebut telah wujud sekitar November 2018 beserta status yang tertera dalam bahasa Rusia.

Rakan D4kwa Rihana Sudah Pulang Ke Rusia 

Dalam perkembangan lain, menerusi Daily Mail Online, rakan kepada model itu yang dikenali sebagai Tatyana Andreeva turut mengesahkan bahawa wanita itu sudah bercerrai dengan Sultan Muhammad V. Menurut kenyataan Tatyana kepada akhbar Komsomolskaya Pravda, Rihana sudah kembali ke Rusia untuk menyertai pertandingan Ratu Cantik Rusia pada 26 Jun lalu dan turut menetap di Moscow.

“Dia menyertai pertandingan ini dan sudah pun bercerrai. Kini dia menetap di Moscow,”

Bagaimanapun, peguam kepada Rihana Oksana mendakwa wanita itu tidak menerima sebarang dokumen rasmi berhubung percerraiannya. Jelas, Evgeny Tarlo, berita mengenai percerraian itu sekadar khabar angin yang disebarkan media.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: hangat