“Ayie bukan ‘songsang’” Rakan Baik Tampil Pertahankan Syafie Naswip

Baru-baru ini, pertunangan pasangan pelakon Syafie Naswip dan Aishah Azman telah terpvtus di tengah jalan, apabila Aishah mendawwa telah dikas4ri oleh pelakon drama Muhsin itu.

Alasan utama Syafie Naswip bertindak sedemikian akibat ber4ng dengan Aishah Azman, yang dikatakan menasihatinya agar berhenti melakukan perbuatan sons4ng. Walau bagaimanapun, sehingga kini Syafie tidak membuka mulut mengenai iisu tersebut.

Aishah kongk0ngg Ayie?

Terkini, terdapat individu yang mendedahkan sisi lain cerita di sebalik kejadian tersebut di laman Twitter. Lelaki yang dikenali sebagai Nasir Pasir ini mengumpul beberapa komen dan pandangan dari pihak Syafie pula.

Cerita yang menyedihkan!

Terdapat individu yang meninggalkan komen mengejutkan di sebuah artikel, sepertinya sudah mengenali Syafie Naswip  dengan rapat.

Memang pukvl tu salah tapi…

Menurut individu yang dikenali dengan nama Facebook Noor Maziah, dia memberitahu Aishah bertiindak mengongkongg kehidup4n Syafie Naswip.

Komen yang ditulis oleh individu ini telah tul4r di laman sosial, dan mereka menol4k tudvhan yang dilemp4rkan oleh Aishah Azman.

Rakan baik ‘backup’ Ayie..

Berikutan kejadian ini, ramai yang telah menyer4ngg akaun IG Syafie Naswip dengan melemp4rkan kritiikan terhadap perbuat4nnya kepada tunangannya.

Namun bagi rakan artis dan selebriti yang telah lama mengenali pelakon ini, mereka masing-masing telah memuat naik posting menyatakan sokongan kepada Syafie Naswip.

Macam-macam plot twist!

Ekoran pendedahan tersebut, netizen telah memberikan pelbagai reaksi dan pandangan mengenai perihal Syafie Naswip dan Aishah Azman.

Walaupun apa yang berlaku, diharapkan kedua-dua belah pihak dapat menyelesaikan perkara ini dengan baik.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Nasir Pasir.