“Kalau dah kunyit tu” Lelaki Sanggup Bercerrai Dengan Isteri Untuk Kahwin Dengan Mak Nyah, Ini Alasan Dia

Percintaan sejenis seorang duda bersama transgender mendapat perhatian ramai dan kini kisah mereka viral di internet. Menurut Tribun, Sigit yang sedang hanggat bercinta itu dikatakan ingin berkahwin dengan pasangannya, Stasya.

Pengen lebih serius aja, mohon doanya ya.”

Stasya merupakan personaliti Youtube dan mereka berdua dikatakan sudah bercinta sejak 3 tahun lepas. Sigit pernah mempunyai isteri dan memiliki seorang anak bersama wanita berkenaan. Bagaimanapun, menurutnya dia ada alasan tersendiri mengapa dia bercerrai dan memilih Stasya.

Kata Sigit, dia tak mahu meneruskan perkahwinannya kerana tidak mahu memiliki anak lagi, cukuplah hanya seorang itu. Disebabkan itu, dia memilih untuk menjalin cinta dengan transgnder.

Trauma sih enggak, tapi aku memang udah nggak pengen punya anak lagi, jadi cukup satu aja.”

Bagaimanapun, Sigit mengaku bekas isteri dan anaknya mempunyai hubungan yang baik dengan Stasya. Malah, mereka dikatakan selalu habiskan masa bersama untuk keluar ke mall, pergi bercuti dan Stasya sendiri selalu belanja anak Sigit barang mainan.

Udah kenal bahkan kita sering video call, datang ke sini trus aku ajak jalan-jalan ke mall, mainan itu, beli-beli ini itu.”

Bukan tu je, kalau Sigit dan Stasya bergaduh selalunya bekas isterinya lah yang akan tolong baikkan mereka semula. Stasya juga selalu pergi rumah wanita itu dan tidur di sana.

Hubungannya baik banget kak, kita sering telfon-telfonan, ngemall bareng sering nginep juga.”

Rupa-rupanya keputusan Sigit untuk memilih transgnder sebagai peneman hidup itu disokong oleh kawan-kawannya di pejabat. Sebab itulah, masa hari jadi Stasya kawan-kawannya itu tolong dia buat surprise untuk kekasih hati.

Kisah cinta mereka menjadi perhatian selepas dikongsi dekat satu rancangan TV di Indonesia dan kedua-duanya tidak malu atau menyorokkan hubungan mereka dari orang ramai.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

sumber: lobakmerah via diari.vvipblog