“Bolehlah janji keluar tv” Netizen Terkesima Bang Jat Dapat Offer Berlakon Cerita KL Gangsterr

Wahh, semenjak pandai naik motor besar ni bukan main lagi Nur Sajadiah kita beraksi. sejak ada hobi ala ‘abang-abang’ ni terus dapat bawa watak ‘gangsterr’.

Eh kejap, admin nak baca balik conversation ni.

I akan jadi wanita gengsterr lawan dengan syamsul yusof gitew”

Brothel? Macam ni, admin dok scroll-scroll ig ternampak lah posting baru daripada ‘hakak’ Sajat ni. Dia dapat tawaran berlakon daripad SKOP Pruduction untuk berlakon dalam series KL Gangster Underworld musim kedua di iflix nanti.

Tapi, biasalah mata netizen ni kan taj4m, terus macam-macam andaian dibuatnya apabila mereka dah dapat agak watak yang Sajat akan bawa nanti.

Sebab menurut conversation kat Instagram dia, krew produksi tu tawarkan dia belakan dalam satu babak yang dekat Brothel. Jap, admin google.

Netizen pula ramai yang ‘terkesima’ bila dapat tahu. Diaorang tak sabar nak tengok lakonan Sajat.

Wow tak sabar nak tengok – Netizen

Tapi, bila krew produksi mengatakan bawa watak Brothel tu, ini pula andaian mereka.

Brothel pun boleh lah janji keluar tv

Ish korang ni tak baik tau! Kita tak tahu lagi apa dia bawak, mana lah tahu dia bawak watak Shark ke? Haa pengsan korang

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Instagram nursajadiah