“Inilah pengorbanan saya yang sangat besar” Safiey Illias Tunai Janji Pada Mak Ayah, Pakai Baju Lelaki Sempena Hari Raya Qurban

Sebelum ini acapkali kita dengar kisah kontroversi melibatkan usahawan terkenal, Safiey Illias atau ramai mengenalinya sebagai Syinta.

Difahamkan kini Safiey dalam usaha untuk mengubah dirinya kearah yang lebih baik.

Terbaru dalam posting di instagramnya, Safiey ada memuatnaik satu foto dengan caption yang cukup menyentuh hati sesiapa yang melihatnya.

Saya tunaikan janji saya . Raya lepas saya ckp last pakai baju perempuan . Hari Raya Qorban saya janji dgn mak dan ayah pakai lelaki.

Saya tunaikan janji saya . Raya lepas saya ckp last pakai baju perempuan . Hari Raya Qorban saya janji dgn mak dan ayah pakai lelaki . INILAH PENGORBANAN SAYA YANG SGT BESAR . Doakan sya yg baik2 ☺️☺️☺️ saya sntiasa berdoa dan masih mncari hidayah . kayuh pelan2 . Saya xnk drastik . Saya perlukan ruang . 2 bulan setengah dh pakai laki . .
.
Janji Allah syg , Nabi syg dan paling penting mak ayah dan keluarga gembira .

Semoga hijrah ini hijrah berpanjangan hingga ke akhirnya… Moga allah permudahkan💖💖💖

Rata-rata netizen gembira dengan perubahan yang dilakukan Safiey malah mereka mendoakan supaya Safiey terus istiqomah dalam apa yang dilakukannya.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Instagram safieyillias