Reaksi Remaja Ini Ditakutkan Oleh ‘Jelmaan Pocong’ Selepas Bangun Tidur Buat Berdekah

Pengalaman melihat makhluk halus boleh membuat jantung gugur sehingga mangsa tidak dapat berkata-kata. Bagi yang mempunyai kudrat untuk bergerak ketika detiik mencem4skan itu dapatlah berlari membawa diri sehingga tidak cukup tanah.

Bagi yang tiada tempat untuk melarikan diri pula mungkin hanya mampu untuk membaca ayat-ayat al-Quran dengan harapan kelibat hantuu akan beredar.

Itulah yang dapat dilihat dalam sebuah video yang tular di mana sekumpulan remaja merancang untuk menakvtkan seorang rakannya yang sedang tidur dengan menyamar sebagai hantu pocong.

Aksi ketakvtan remaja tersebut apabila dikejutkan dari tidur dan terus ternampak pocong ‘terapung’ dihadapannya membuat ramai berdekah.

Lelaki mal4ng itu memalingkan mukanya dari ‘hantu’ tersebut dan menutup mukanya dengan bantal sambil menjerit “Allahu Akbar’ berkali-kali dan menjerit ketakvtan sehinggalah dia membuka semula mata dan jelas telah dipermainkan.

Kongsian video dari Indonesia itu telah mendapat 1.7 juta tontonan rata-rata geli hati dengan reaksi remaja tersebut yang akhirnya meluahkan rasa sakit hati dengan ‘prank’ rakannya itu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Twitter