“Mak Die Tetiba Xde Suara Tu..” Bila Anak Minta ‘Mama’ Baru, Ini Reaksi Lucu Netizen

Bukan hanya orang dewasa saja cepat ditularkan netizen namun gelagat kanak-kanak yang menghiburkan juga menjadi salah satu pilihan netizen untuk menontonnya.

Terbaru, satu rakaman video telah di tular di media sosial apabila seorang kanak-kanak lelaki comel menangis meminta sesuatu dari ibu bapanya.

Aku tak tau anak aku

Adik comel ini yang ditanya sebab menangis lalu dijawabnya dengan jawapan yang membuatkan netizen terhibur.

Video yang juga dimuat naik menerusi laman Instagram Sinar_my ini menarik perhatian ramai kerana gelagat adik itu sangat comel apabila dia meminta ‘mama’ baru.

Anak aku pun macam tu…

Di ruangan komen pula, pelbagai respon lucu ditinggalkan netizen yang juga menjadi tumpuan ramai kerana terhibur dengan pemintaan adik comel itu.

Mak nyer trus senyap…

Maka tk makan la anak beranak seminggu

Haha.. sat g ko jumpe ‘singe baru’ dik

Hahaha… nak kena cili mulut ngan mama lama

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Sinar_my