Jadi kawan lepas berbalas2 rap dengan ‘brader’ meja sebelah di kedai mamak

Genre muzik Tanah Air sememangnya mempunyai pelbagai variasi. Hip hop turut menjadi salah satu kegemaran anak-anak muda dalam menghayati muzik kerana terlihat lebih dekat dengan mereka.

Berbalas rap

Berkongsi-kongsi citarasa muzik dengan rakan sebaya sudah pasti akan menghasilkan satu persahabatan yang baru tanpa dijangka. Hal tersebut terbukti apabila seorang remaja telah memuat naik beberapa video rakannya sedang melantunkan rap secara rawak bersama seorang lagi remaja di meja sebelah semasa sedang lepak di kedai mamak.

Dari tak kenal jadi kawan

Tweet yang  dibuat pada petang semalam telah dikongsikan sebanyak lima ribu perkongsian dan berjaya menarik minat warganet untuk meninggalkan komen.

Menerusi video seterusnya, dapat dilihat dengan jelas remaja dimeja sebelah merakam tindakan rakan pengguna Twitter itu sedang membalas rap dan seterusnya disambut olehnya kembali.

Senang je lelaki nak berkawan

Dikenali sebagai Raziq Syazri, remaja itu dilihat bersalaman dengan remaja di meja sebelah selepas masing-masing gembira dengan lontaran rap mereka.

Menjengah keruangan komen pula, warganet mengakui bahawa kedua-dua remaja tersebut berbakat dan memuji permulaan persahabatan mereka yang begitu unik.

Netizen peramah

Cool giler!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : blackleppo