“Kejap Lagi Ada Lah Yang Zo0m Inn Tu…” Sharifah Sakinah

Sharifah Sakinah diantara selebriti yang dikenali dengan sikap sempoinya dan gara-gara itu juga netizen ramai mengikuti laman Instagram miliknya sehingga kini sudah mencecah 2.3 juta followers.

Terbaru pula, pelakon ini memuat naik satu keping foto dilaman Instagram dan ia menjadi perhatian netizen malah berikutan kapsyen yang ditulisnya juga membuatkan ramai meninggalkan komen.

Kejap lagi ada lah yang zoom in tu…

 

View this post on Instagram

 

Kejap lagi ada lah yang zoom in tu🙄

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on Aug 18, 2019 at 1:45am PDT

Sebelum ini, foto Sharifah Sakinah pernah menjadi bahan apabila menampakkan bahagian ketiaknya sehingga tular di media sosial malah ia juga menerima kritikan daripada ramai.

 

View this post on Instagram

 

Ini kisah sebenar . Dulu saya gemuk( tak pernah tangkap gambar.) Untuk lose weight saya banyak buat cardio (running) so kurus drastically beserta intermitten fasting . Yes memang akan cepat turun . So bila Dah kurus . My excess skin susah betul nak hilang .(ketiak,perut semua gelebeh)Nak kurus senang sangat . Nak fit tu yang susah! Especially u tak ambik supplement and buat secara natural (FOOD) . I wish i had muscles like the other trainers. Its a mix of genetics,training style and intensity,goals, frequency and calorie intake. Never just one thing . Saya berjaya kurus and jaga makan. But now my goal untuk fit ! Jom do this togetherrrrr nak? Malu apa peeps 💪🏼 asalkan natural tak surgery

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on Mar 19, 2019 at 7:39am PDT

Bagaimanapun, isu tersebut telah reda kerana selebriti ini juga telah menjelaskan keadaannya namun gara-gara kapsyen terbarunya itu juga membuatkan ramai meninggalkan pelbagai komen.

Its ok… I pun ada Kinah

You are beautiful enough…

Abaikan jeq sis…

Ada juga netizen yang berkongsikan kisah yang sama apabila bahagian ‘ketiak’ juga telah menjadi bahan ketawa dan ada yang menasihati agar mengabaikan kritikan tersebut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Instagram @sharifah_sakinah