“Ramai Haiiran Kenapa Tiub Masih Di Leher Ainul,” Ini Jawapan Bapa Ainul

Selepas dua bulan menjalani 0peration di London bagi membuang tum0r bessar di mulutnya, kecomelan Ainul Mardiah semakin terserlah. Hal itu menjadi tumpuan netizen di ruangan komen foto dan video terbarunya yang dikongsikan ibu bapa bayi ini di Instagram.

Baru-baru ini, bapa Ainul ada berkongsi sebuah video memaparkan gelagat si kecil ini yang sudah pandai bermain dengan bantal peIuk.

Dah pandai peIuk bantal sekarang

Dah nampak sihat.. semoga jadi anak solehah

Baru sahaja menjangkau umur setahun sejak beberapa hari lalu, pastilah perkembangan terbaru Ainul ini mendapat perhatian ramai. Video yang dikongsikan bapa Ainul telah meraih lebih 100 ribu tontonan serta 1400 komen netizen sejak dikongsikan semalam.

Cantiiknya Ainul.. Semoga Allah sentiasa melindungi

Tiub tu kene pakai selamanya ke?

Dalam pada itu, seorang individu telah memberikan komen berupa persoalan kepada bapa Ainul tentang tiub yang terpasang di lehernya. Ini kerana tiub itu dilihat tidak pernah lekang dari terpasang di lehernya sejak selesai operation.

Saya baru nak tanya benda sama

Bila Ainul dah sihat.. akan cabut

Bukan sahaja individu ini malah ramai juga yang bertanyakan perkara yang sama di ruangan komen. Bapa Ainul bagaimanapun telah menjelaskan dengan ringkas bahawa tiub itu berfungsi sebagai alat pernafasan Ainul dan akan ditanggalkan jika keadaan kesihatan anaknya semakin positif.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: IG ahmadsafiudinn via MajalahHarian