“Urri mereka saya yang cuci dan tannamkan” Ada pihak mahu tvntut semula hak penjagaan anak Muhammad Sajat

Umum sedia maklum bahawa usahawan Nursajat mempunyai dua anak kembar yang merupakan pasangan kembar, iaitu bernama Syaza dan Syahmi.

Namun, baru-baru ini menerusi satu perkongsian di IG milik usahawan itu, memaklumkan bahawa ada pihak yang cuba mengambil hak penjagaan ke atas dua orang anak angkat itu.

Menurut usahawan itu, pasangan kembar itu telah diambil menjadi anak angkat sejak mereka berdua masih lagi bayi, dan sehingga kini sudah empat tahun berada di bawah jagaannya.

“KAMU LEBIH RELA PISAHKAN SAYA DENGAN ANAK ANAK SAYA..MEREKA CINTA HATI SAYA.. URI MEREKA SAYA YANG CUCI DAN TANAAMKAN…

“Mereka cinta hati saya…” – Ada pihak mahu tuntut semula hak penjagaan anak angkat Sajat

Umum sedia maklum, bahawa usahawan Nursajat mempunyai dua anak kembar yang merupakan pasangan kembar, yang diberi nama Syaza dan Syahmi.

Namun, baru-baru ini menerusi satu perkongsian di IG milik usahawan itu, memaklumkan bahawa ada pihak yang cuba mengambil hak penjagaan ke atas dua orang anak angkatnya itu.

Sampai hati nak ambil anak2 saya…

Menurut usahawan itu, pasangan kembar itu telah diambil menjadi anak angkat sejak mereka berdua masih lagi bayi, dan sehingga kini sudah empat tahun berada di bawah jagaannya.

“Kamu lebih rela pisahkan saya dengan anak-anak saya..mereka cinta hati saya.. uri mereka saya yang cuci dan tanamkan…”

Moga Allah berikan kekuaatan…

Kalau dapat dilihat, Sajat menjaga dua orang anak angkat dengan penuh kasih dan sayang, sudah pasti tidak rela untuknya berpisah dengan mereka berdua yang selama di anggap bagai darrah daging sendiri.

Bab anak jangan buat main…

Walaupun, ramai yang mengeccamnya terutama mengenai isu jantina. Namun, ada yang meluahkan rasa simpati dan tidak bersetuju jika anak-anak itu dipisahkan daripada Sajat.

Anak2 ini akan doakan Sajat nanti.. Salah ke kalau Sajat yang jaga?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Ohmymedia