“Anak lelaki mak dah kembalii” Air mata seorang Ibu, Safiey Illias sediih

Pagi ini usahawan terkenal, Safiey Illias telah selamat menjalani pembeddahan membuang implan siIikon di dadanya. Perkara itu telah dikongsikan Safiey menerusi ruangan Instagramnya dan disambut ucapan syukur oleh netizen.

Beberapa jam selepas selamatnya pembeddahan dijalankan, ahli perniagaan kosmetik itu telah membuat Live di Instagram mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang mendoakannya.

Jutawan kosmetik itu menjalani pembeddahan membuang implan silikon itu di Hospital Kuala Lumpur (HKL) yang mengambil masa 1 jam.

Dalam video langsung itu juga, Safiey menunjukkan bahagian yang dibeddah serta berkata dia sedang menahan sakiit perrit jahitan dan tidak henti-henti mengucapkan rasa syukur dan terima kasih kepada semua.

Ahli perniagaan itu berkata atas doa yang diberikan, pembeddahan itu berjalan dengan lancar dan semua dipermudahkan tanpa ada sebarang masalah dihadapi.

Rata-rata netizen amat gembira dengan perkongsian Safiey itu dan tidak berhenti mendoakan beliau agar terus meneruskan niatnya untuk berubah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Safiey Illias