“Lalui Episod Dvka Ikatan Pertunangan,” Aishah Azman Tak Tak0t Dengan Lelaki

Pelakon Aishah Azman mengakui tidak tr@uma dengan kaum lelaki atau serik untuk bercinta lagi selepas melalui episod dvka dalam ikatan pertunangan.

Hubungan pertunangan Aishah dengan aktor Syafie Naswip yang dibina pada 7 April lalu putus di tengah jalan.

“Saya tak tr@uma dengan lelaki atau tak serik mahu bercinta. Tapi, buat masa ini biarlah saya bersendirian dahulu.

“Saya mahu kembali memberikan fokus terhadap kerjaya dalam bidang lakonan dan mahu memacu semula karier saya,” jelas Aishah.

Pelakon drama bersiri Namaku Bedah ini juga enggan mengulas lanjut mengenai kes yang dihadapi olehnya dengan bekas tunang.

“Saya tak nak bercakap atau ulas lanjut. Semuanya masih dalam siasatan. Biarlah pihak berwajib menjalankan tugas mereka.

“Saya tak mahu buka mulut atau memberikan sebarang komen. Biarlah semuanya selesai terlebih dahulu,” katanya yang ditemui di malam gala filem Sangkar di e@Curve, Petaling Jaya baru-baru ini.

Selain itu, Aishah Azman enggan keluarganya dikaitkan dengan permasalahan yang terjadi antara dirinya dan Syafie Naswip.

Tegas Aishah, hubungan mereka tidak membabitkan ahli keluarga kerana masalah yang terjadi hanya berlaku antara mereka berdua.

“Saya tak mahu keluarga saya dibabitkan dengan perkara ini. Semua yang terjadi antara saya dengan dia sahaja, tak ada kena mengena dengan keluarga saya.

“Orang luar boleh berkata apa yang mereka mahu katakan, tetapi mereka tidak mengetahui apa sebenarnya yang terjadi,” katanya.

Sebelum ini, dunia hiburan diheb0hkan dengan berita mengenai seorang pelakon lelaki yang ditahan p0lis selepas membel@sah bekas tunangnya kerana ber@ng apabila wanita itu memintanya memutuskan hubungan s0ngsang dengan kenalannya, 26 Jun lalu.

Netizen mula berspekuIasi dan mendkwa Syafie merupakan individu yang dimaksudkan kerana dia baru saja putus tunang dengan Aishah.

Pelakon filem Mukhsin itu menerima serangan komen ‘tentra bawang’ di laman Instagram miliknya gara-gara didkwa memblasah bekas tunangnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Catatan Terakhir