“Kalau Tak Suka. I’m S0rry” Fesyen Dik0men Netizen, Nadia Brian M0hon Maaf

Pelakon jelita, Nadia Brian memohon maaf sekiranya ada yang terkesan dengan penampilannya ketika menghadiri sebuah majlis fesyen baru-baru ini yang didakkwa s3ksi oleh sesetengah pihak.

Malah, ada yang membuat penilaian bahawa gaya yang dikenakan seperti mempersend4kan agama, sebagaimana reaksi yang diberikan di media s0sial.

“Saya minta maaf andai ada pihak yang berpandangan sedemikian, cuma kalau nak tegur tu harapnya diberikan dengan cara baik.

“Apapun, saya suka dengan persalinan tersebut. Cuma biasalah ada yang suka dan sebaliknya. Kalau ada yang tidak suka, saya minta maaf,” katanya.

Ditanya sama ada kata sindirian yang dilemparkan itu adalah yang paling teruk pernah dihadapi gara-gara berpakaian s3ksi, Nadia ada jawapannya sendiri.

Kongsi Nadia, isu s3ksi melibatkan dirinya bukanlah suatu hal yang baru.

“Kalau dikatakan s3ksi, sudah beberapa kali orang memperkata mengenainya. Malah mengenai pemakaian, famili juga tahu.

“Cuma kalau s3ksi tu, ia bukanlah gaya yang nampak ‘cheap’. Kalau ada yang tak suka tu, saya sekali lagi minta maaf seterusnya cuba yang lebih dari sebelumnya, InsyaAllah.

“Bagi saya s3ksi itu suatu yang subjektif. Sebagai perempuan, meski kita mahu berhias, tetapi tidaklah keterlaluan. Asalkan keluarga dan tunang tahu, itu memadai,” jelasnya lagi.

Pada masa sama, Nadia yang sebelum ini turut sinonim sebagai model memberitahu, dia juga perlu menghormati pereka fesyen yang mereka pakaian.

“Sebelum ini pun saya banyak menyokong rakan-rakan yang terlibat dalam bidang ini sejak zaman belajar dahulu.

“Selagi kita boleh jaga dan tahu batas,” jelas Nadia optimis.

Terdahulu, bintang ini ditemui di majlis pelancaran serum Advanced Genifique Lancome di Centre Court, Pavilion pada Khamis.

Turut sama meraikan majlis pelancaran berkaaan termasuklah Sherry Ibrahim, Anna Jobling, Asmidar dan ramai lagi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Instagram @nadia.brian