“Masa Lahirkan Attar, Duit Cukup-Cukup Je Nak Bayar Hospital,” Wawa Zainal Kongsi Kehidupan Awal Perkahwinan

Usaha tangga kejayaan. Itu merupakan satu kata semangat buat mereka yang mahu mencapai kejayaan dalam hidup.

Begitulah situasi yang dihadapi pelakon dan usahawan Wawa Zainal, ketika di awal perkahwinan bersama Aeril Zafrel.

Awalnya, mereka hanya mendiami rumah sewa sebelum berjaya miliki kediaman sendiri.

“Ini lah mahligai kami di awal perkahwinan dulu…rumah sewa je.

“Masa tu nak beli rumah mcm ni pun belum mampu, ingat lagi.

“Masa lahirkan attar duit simpanan cukup2 je nak byr hospital, beli barangan baby,” tulisnya.

Akui Wawa lagi, tiada barangan mahal saat membesarkan anak sulung, Ahmad Fakharuddin Attar Suhairil.

“Tak ada pun barangan mahal utk Attar. Tapi syukur masa Tu Instagram baru nak naik.

“Ramai gile peniaga barangan baby yg bagi gift review. Penuh satu bilik, hari2 tunggu abg posmen dtg hahahha..

“Kedengaran selalu org ckp2 ‘Tu la ko nak kawin yg Hensem aje.. cuba pilih yg kaya’ !! .

“Punya la cinta dgn @aeril_zafrel saya tak kisah asal kan bahagia! Duit boleh cari xpe..Ecewah mcm dlm drama!

“Lama kelamaan tak tahan sbb asyik nak kena mintak duit suami je.

“Rasa malu yg amat..daripada situ la wawa start bisnes kecik-kecilan.. online bisnes.. & alhamdulillah hari ini, kami dah capai impian kami beli rumah, beli kereta idaman hasil meniaga. syukur ya Rabb,” kongsi Wawa.

 

View this post on Instagram

 

Ini lah mahligai kami Di awal perkahwinan dulu.. rumah sewa je.. masa Tu nak beli rumah mcm ni pun belum mampu☹️ ingat lagi.. masa lahir kan attar duit simpanan cukup2 je nak byr hospital,beli barangan baby ..Tak ada pun barangan mahal utk attar. Tapi syukur masa Tu Instagram baru nak naik. Ramai gile peniaga barangan baby yg bagi gift review. Penuh satu bilik😂😂 hari2 tunggu abg posmen dtg hahahha.. Kedengaran selalu org ckp2 ‘Tu la ko nak kawin yg Hensem aje.. cuba pilih yg kaya’ !! . Punya la cinta dgn @aeril_zafrel saya tak kesah asal kan bahagia! Duit boleh cari xpe..Ecewah mcm dlm drama! Lama kelamaan tak tahan sbb asyik nak kena mintak duit suami je.. rasa malu yg amat..daripada situ la wawa start bisnes kecik-kecilan.. online bisnes.. & alhamdulillah hari ini.. kami dah capai impian kami beli rumah, beli kereta idaman hasil meniaga.. syukur ya Rabb… . Ada yg bisnes online kat sini?? Cuba share korang bisnes apa? Saya niaga @wawacosmeticshq @soullead.hq hehe❤️

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Terdahulu, Aeril telah menghadiahkan sebuah rumah banglo kepada Wawa, lengkap dengan perabot mewah pada November tahun lalu.

Imbas kembali, Wawa dan Aeril berkahwin pada 2012 dan dikurniakan dua orang cahaya mata,Attar dan  Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa Suhairil.

Dalam perkembangan lain,Wawa kini sedang sarat hamil anak ketiga yang kini sudah mencecah enam bulan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Instagram @w4w4_zainal