“Gambar ‘H0t Mama’ Selebriiti Bergabvng Jadl Perhatian,” Dipuji Cantik Bertudung

Umumnya ramai mengetahui, Hanis Zalikha bukan sekadar bergelar selebriti namun dia juga salah seorang usahawan berjaya.

Terbaru, rakan-rakan selebriti berkongsikan foto-foto bersama tanda sokongan mereka kepada Hanis yang datang ke majlisnya ‘Cakenis’ di laman Instagram.

Foto dikongsikan oleh Syatilla bersama selebriti-selebriti terkenal turut menjadi perhatian ramai apatah lagi ada dikalangan mereka kini sudah bergelar ibu.

Ini antara foto dikongsikan

 

View this post on Instagram

 

Aku harap dalam masa tedekat ni aku tak pregnant lagi🤣bagi mak2 keluaq kerja cari duit kaw2 dulu😂tpi tulah,lagi ramai anak2 lagi melimpah ruah rezeki allah bgi.anak2 punca rezeki yg tak putus!anak tu sendiri rezeki yg tak ternilai!😍tapi tulah jugak,bila ada anak kecik,nk tinggai p kerja tak sampai hati😭org lain jaga anak kita belum tentu IKHLAS mcm kita jaga..aku xpercaya org lain jaga anak aku selain diri sendiri! Tpi moment anak2 membesaq depan mata ni sat ja😭once depa dh besaq kita mesti nak depa jdi kecik balik😫tapi bila kecik, ya ampunnnn aku darah tinggi🤣🤣kalau diberi pilihan antara nak HIDUP MISKIN atau ANAK2 SIHAT SELAMAT,aku pilih utk HIDUP MISKIN.. sebenarnya nk ckp TAHNIAH JA KT @haniszalikha ATAS KEJAYAAN DIA DALAM SETIAP BUSSINESS DIA♥️AKU DOAKAN KAU TERUS BERJAYA DAN MURAH REZEKI KEKNIS!♥️♥️♥️ #masing2dukunglakimasing2

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla) on

Malah, Sari Yanti juga tidak ketinggalan berkongsikan foto bersama ketika majlis rakannya itu dan ia turut menerima pujian ramai. Cantik bertudung.

 

View this post on Instagram

 

Some of my selfie during @cakenis Intimate high tea hari ni. Semua da jadi mak mak dah 😅- el soon to be, Berseri seri dia.

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti) on

Hanis menerusi Instagram miliknya juga berkongsikan foto bersama suami dan anak-anak selain turut berterima kasih kerana hadirnya Alisa dalam hidup mereka.

Setiap anak bawa rezeki…

 

View this post on Instagram

 

Setiap anak bawa rezeki yang berbeza, terima kasih Allah hadirkan Alisa dalam hidup kami 🥰

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Apapun, tahniah buat Hanis atas kejayaannya!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: HCL