“Baby Babu.. Dato Ni Perangai Macam Tenggiling,” Baby Shima Pers0al Masih Mer0yan, DS Aliff Syukri Kata Jangan Menudvh

Seakan tidak berkesudahan, DS Aliff Syukri dan Baby Shima dilihat masih ‘berperrang’ gara-gara isu pandangan mengenai single terbaru Aliff, Cowok Baru.

Daripada isu penyanyi tersingkiir, suara seperti Giant dan saman mahkamah, kini dikatakan Baby Shima meIemparkan fittnah kepadanya.

Aliff dilihat berkongsi paparan skrin komen penyanyi yang muncul menerusi single Pura Pura Bujang itu dan mendakwwa dia difitnnah.

Video penuh:

“Apa? Baby BABI? Dato ni perangai macam tenggiling. Kata tak nak melayan tapi masih mer0yan. Lain kali tengok full video di youtube Shima dulu. Jangan dengar sebelah pihak sahaja.

“Ya Allah kenapa cakap macam tu?? awak tahu tak fitnnah itu d0sanya lebih bessar daripada membvnuh?? abang tak pernah cakap macam tu apa kecewa kenapa Syima fittnah abang??

Penyanyi wanita itu yang kini berada di Indonesia turut berkongsi rakaman video menunjukkan jutawan itu menyebut namanya beberapa kali. Ternyata tindakan Dato Aliff kelihatan kurang bijak kerana sengaja menimbulkan kemarahan penyanyi jeIita tersebut

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : MH