“Pernah Dikatakan ‘Tidak Betul’,” Iqram Dinzly S0latkan Jenazzah Mejar Zahir Belakang Menteri

Siapa yang tidak mengenali pelakon Iqram Dinzly yang sejak kebelakangan ini kerap tampil dengan pemakaian dan juga video-video yang menarik di media sosial.

Ramai yang beranggapan bahawa dia mengalami mas4Iah ment4I dan cuba mencari perhatian media dengan kelakuan anneh di hadapan lensa kamera sebelum dimuat naik ke media sosial.

Dia juga telah dikatakan sebagai ‘tidak betul’ oleh sesetengah netizen hanya kerana penampilannya yang menyer4mkan.

Namun begitu, menerusi satu perkongsian daripada seorang pengguna Twitter, dia telah memuat naik sekeping gambar terbaru Iqram Dinzly semasa menunaikan solat jenazzah kepada Allahyarham Mejar Zahir Armaya yang juga anak pelawak terkenal, AR Badul.

Menerusi gambar tersebut, jelas sekali terlihat Iqram solat di beIakang Menteri Perthanan Negara semasa jenazzah Allahyarham disembahyangkan di Kem Wardieburn Kuala Lumpur sebelum jenazzah dibawa ke Tambun,Perak untuk dikebuumi.

Sehubungan dengan muat naik tersebut, rata-rata peminat tertanya2 mengenai keadaan sebenar Iqram. Walaupun sudah dijelaskan sebelum ini bahawa dirinya normal, namun masih ada yang mengatakan selebriti tersebut kurang siumman.

Walau bagaimanapun, menerusi ruangan komen di posting tersebut, masih ramai yang menyangkaI bahawa pelakon yang pernah membintangi drama Dunia Baru ini bermas4lah dan menyatakan bahawa dia seorang yang mudah mesra dan normaI apabila berhadapan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Celoteh Saje