“Tak Sampai 2 Jam Dato Aliff Dapat Kutip RM500” Video Kutip Derma Dato Aliff Syukri Terima Pujian Ramai

Dato Aliff Syukri nama yanga tidak asing lagi dalam industri hiburan kerana beliau ialah seorang usahawan berjaya dan juga penyanyi. Beliau seorang yang tegas dalam menguruskan bisness dan juga anak-anak. Beliau juga seorang yang pemurah dan sering membantu golongan yang kurang bernasib baik dengan wang hasil perniagaan beliau.

Pengasas terkenal AS Legacy Dato Aliff Syukri telah berkongsi satu video dilaman instagram beliau dan mendapat lebih 400k tontonan dan pelbagai komen yang diterima. Video yang dikongsi adalah video beliau meminda derma untuk membantu semua golongan kurang bernasib baik dan dnegan duit yang diterima beliau akan bahagi kepada golongan yang kurang bernasib baik.

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

Tak sampai dua jam abang duduk dekat Bukit Bintang abang dapat lebih daripada RM RM 500 terima kasih kepada yang menyumbang duit anda telah pun abang serahkan kepada yang berhak menerimanya dan terima kasih juga kepada team YouTube tv Telajak laris .. malah abg tambah duit abg hasil bisnes @as.legacymalaysia … tq smua team abg yg memenuhi impian abang untuk membantu orang yang kurang berkemampuan untuk video lebih panjang korang boleh pergi di YouTube abang-abang dah posting sumpah memang sedih . . mamat ni @sodiq_dekmat ni yg ajar abg main motor.. tq beoo💪🏻 motor abang dah habis lebih rm 100,000 dengan @ggrmachine memang terbaik…nak tengok video full, pergi tonton dekat youtube saya TV Terlajak Laris

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

KOMEN NETIZEN:

FULL VIDEO:

(TEKS BY STAFF KL PRESS)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Instagram @aliffsyukriterlajaklaris Via KL PRESS