“Hazab Ya, Baru Berlakon Jadi Agak Kejung La” Nazim Othman Imbau Kenangan Bersama Rakan Baik, Mona Allen

Pelakon Nazim Othman mengimbau kembali detik perkenalan bersama rakan baiknya, aktres Mona Allen. Nazim berkongsi momen berharga itu menerusi entri terbaru diakaun Instagram hari ini.

Menurut Nazim, detik pertetemuan dan persahabatan mereka bermula setelah bekerjasama menerusi drama bersiri Monalisa pada tahun 2017.

“Drama Monalisa adalah kali pertama saya bekerjasama dengan @mona.allen. Sejujurnya, sebelum tu saya langsung tak pernah tahu kewujudan Mona sebagai pelakon. Hahahahaa. Please pardon my ignorance.

“Masa peringkat awal shooting Monalisa, agak azab ye shooting dengan Mona. Masa tu dia baru lagi berlakon jadi agak kejung la performance nya, drama tu pula sejenis 80 episod lepas itu watak dia sangat penting untuk projek tu.

“Kalau dia tak perform, maka ke laut lah Monalisa. Jadi kalau dia ada scenes dengan saya, shooting akan jadi lama sebab kalau takde ‘rasa’, saya mintak tolong director repeat balik sampai secukup rasa. Hahahaha.

“Sorry Mona, I was just wanted to see you nail the character because I could see there’s a huge potential in you as an actress and that’s what I kept telling you. Remember? Saya tak ada la bagus mana but together, we could do wonders,” tulisnya.

Tambah Nazim lagi, hubungan mereka kini sudah menjadi rapat dan boleh diibaratkan seperti adik-beradik.

“Dipendekkan cerita, lama-lama she improved and I was really proud with her progress. It’s only when we’re being pushed and we accepted the challenge, we’ll step out our comfort zone to grow. She did. A lot.

“Time passed by, we worked together in a few other projects, and guess what… We’re like siblings now. Adik-beradik tiri. Hahahaa

“I appreciate Mona as a friend, as a sister and I’m so glad Mona took my challenge positively and accepted me as who I am as how much I accepted her as who she is.

“Mona buat video ni sempena hari ulang tahun kelahiran saya hari ni. I find it sweet and here it is on my feed. Thanks Mona. Aku sayang kau,” coretnya.

 

View this post on Instagram

 

Drama Monalisa adalah kali pertama saya bekerjasama dengan @mona.allen . Honestly, sebelum tu saya langsung tak pernah tau kewujudan Mona sebagai pelakon. Hahahahaa. Please pardon my ignorance. 🙏 Masa peringkat awal shooting Monalisa, agak azab ye shooting dengan Mona. Masa tu dia baru lagi berlakon jadi agak kejung la performance nya, drama tu pulak sejenis 80 episod pastu watak dia sangat penting untuk projek tu. Kalau dia tak perform, maka ke laut lah Monalisa. Jadi kalau dia ada scenes dengan saya, shooting akan jadi lamaaaaaaaa sebab kalau takde ‘rasa’, saya mintak tolong director repeat balik sampai secukup rasa. Hahahaha. Sorry Mona, I was just wanted to see U nail the character because I could see there’s a huge potential in U as an actress and that’s what I kept telling U. Remember? Saya takde la bagus mana but together , we could do wonders. Dipendekkan cerita, lama-lama she improved and I was really proud with her progress. It’s only when we’re being pushed and we accepted the challenge , we’ll step out our comfort zone to grow. She did. A lot. Time passed by, we worked together in a few other projects, and guess what… we’re like siblings now. Adik beradik tiri. Hahahaa I appreciate Mona as a friend , as a sister and I’m so glad Mona took my challenge positively and accepted me as who I am as how much I accepted her as who she is. Mona buat video ni sempena hari ulangtahun kelahiran saya hari ni. I find it sweet and here it is on my feed. Thanks Mona. Aku sayang kau.

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Terdahulu, Mona Allen yang juga merupakan isteri kepada pelakon Pekin Ibrahim ini telah membuat coretan khas untuk Nazim menerusi ruangan IG Story miliknya bersempena dengan ulang tahun kelahiran aktor berkenaan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Instagram @nazimothman