“You jgn gatai gatai tau, i tengok u” Gadis Dedah Voice Note ‘Manja’ Tunang Dengan Anak BVah Usia 5 Tahun, Comel Teruk

Admin sendiri tersenyum dengar voice note yang dikongsikan Ika kat twitter ni. Korang kena dengar sendiri keletah anak buah Ika yang berusia 5 tahun, ber-voice note ‘sweet’ dengan tunang Ika.

“You jangan gatai-gatai tau!”

Menurut Ika, yang bervoice note dengan tunangnya ini merupakan anak buahnya yang bernama Syazalina Khalesah dan kanak-kanak ni baru berusia 5 tahun.

Nak dijadikan cerita, anak buah Ika ni memang bahasakan diri dia i / saya / kak ngah even kat sekolah pun.

Anak buah aku memang bahasakan diri dia i / saya / kak ngah. Mama dia habaq dekat sekolah memang cikgu suruh gunakan perkataan i

“You jangan nakal² , i tengok u” hahahha this part sumpah cute dia punya warning macam dia pulak yang nak kawin nanti ”

Netizen yang dengar voice note ni memang rasa anak buah Ika ni comel sangat, yang tunang pun boleh tahan melayan.

Siap ada yang kata kat Ika, inilah yang dinamakan dugaan bertunang…amboi!

Kemain garang weh, kecik pun dah garang…tatutnya admin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

SUMBER: Twitter

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.