“Sebelum Kahwin Nak Kentut Pun Tak Berani” Syima

Usahawan cantik Syima dan juga instafamous lain kini makin di kenali ramai. Syima kini mempunyai pengikut instagram yang sudah mencecah 1 Juta. Baru- baru ini Syima ada berkongsi video kelakar suaminya di instagram miliknya dimana video itu menarik perhatian netizen. Video yang di rakamnya secara tak sengaja itu menunjukkan suaminya sedang cabut bulu hidung.

sebelum kahwin nak kentut pun tak berani,semua benda manis .. dah kahwin mcm ni la kan mesti korg pun sama. (nasib lah dapat suami berbulu lebat)

Antara komen netizen,

wawawaniewanna, Aah syima_eima sama jer asben kiter pon cantu kentut mmg suke lepas kuat2 jer skrg ni…pastu dia bungkus kiter dgn comforter dgn bau kentut dia tuhhh…haishhhhh.

lengkuasemas, hahahaa..nikmat x trhingga rasanya lps tarik bulu tu.

adizyor, Saya x sanggup kalau jumpa syima dkt luar, x sanggup nak tgk cantik yg tramat.

Sementara itu, Syima menyifatkan suaminya sebagai tulang belakang kepada kejayaannya sekarang, sebagai teman kerja, teman hidupnya, dan imamnya.

“my bestfriend , the reason for my breathing , father of my child, partner kerjaku ,teman hidupku ,imamku. Semoga Allah swt sentiasa melindungi setiap langkahmu. terima kasih di atas 5 tahun 2 bulan perkahwinan ini + 6 bulan for being my cikgu dalam pembelajaran form 5 + 6 bulan menjadi abang angkat yang berguna + 1 tahun bercinta + 1 tahun bertunang.

Terima kasih atas 8 tahun yang luar biasa bersyukur sangat Allah swt mempertemukan kita bersama….thank you for putting up with me and thank you for loving me . I love you nikaminn . syurga dunia akhiratku” – Syima

Video dan postingnya sentiasa meraih like dan komen tinggi rata rata pengikutnya suka melihat kecantikan Syima. Semoga terus maju jaya Syima dan suaminya nikamin. Siapa pengikut Syima di instagram?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Ig Syima_eima

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.