“Gue Nggak Blsa Berhenti Ketawa” Rambut Lucinta Luna Kena Tarik Dengan Haters, Kant0i Sebenarnya Botak

Viral sejak beberapa hari lepas video Lucinta Luna dis3rang salah seorang haters dekat tempat awam waktu dia tengah spend time dengan ‘boyfriend‘.

Video tu dapat perhatian ramai netizen dekat sana sebab haters tu dengan selamba tarik rambut Lucinta sampai nampak kepala dia yang ‘botak’.

Menurut Tribun, dia berada di sebuah kafe dengan teman lelaki dia sebelum tiba-tiba seorang invidividu datang dan terus tarik rambut panjang dia.

Lucinta tidak hanya berdiam dan melawan semula dengan menyerang balik individu itu. Teman lelaki dia dilihat cuba ikut Lucinta sebab nak tolong pasangkan balik rambut palsu Lucinta.

Bila dah nampak rambut dia ‘botak’ tu, individu yang tarik rambut palsu Lucinta sempat cakap dengan kuat depan orang ramai,

Oh ternyata lu beneran botak yah. Ya ampun lu tuh nyadar aja dah kalau lu laki-laki. Emang laki-laki ngaku aja.”

(Oh rupanya betullah kamu botak ya. Sedarlah diri kalau dah memang kamu tu lelaki. Kalau dah lelaki mengaku saja)

Tapi, orang awam yang ada dekat kafe tu langsung tak peduli dengan pertengkaran mereka. Seorang security muncul untuk bantu meleraikan tapi mereka sambung bergaduh dekat luar kafe pula.

Tapi, menurut Lucinta Luna dia terpaksa botak sebab ada projek sinetron terbaru yang memerlukan dia untuk memotong rambut sebelum ini.

Ramai yang kata dia memang terkenal dengan suka timbulkan kontroversi atau sensasi walaupun benda tu memalukan diri sendiri. Ada yang kata video ni lakonan dan dah dirancang so mereka kecam Lucinta sebab buka aib diri sendiri.

“Kenapa buka aib sendiri dekat channel sendiri ye?”

“Tak malu ke berpura-pura, bertengkar depan orang ramai.”

“Asyik buat drama je nak viral!!!”

“Ini dia dah rancang sendiri nak buat video.”

Tonton video di bawah:

Tapi admin tengok macam bukan botak je? Macam sarung je sebab ada rambut terkeluar sikit dari sarung tu, kan?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.