“Mari Belajar ABC Bers4ma Sajat’ Kini Viral,” Sajat Kata Tont0nnya Sebagai Hibvran

Tular sejak semalam apabila ada pengguna Twitter yang berkongsi video dengan judul “Mari Belajar ABC Bersama Sajat”.

Video berdurasi lebih dua minit itu merakamkan sedutan ayat dari video-video usahawan kosmetik berkenaan yang disunting mengikut abjad dari A hingga Z.

Mengulas mengenai perkara itu, Sajat mengakui terhibur dengan video berkenaan. Malah, dia sendiri memuji kreativiti netizen kini.

“Terlalu kreatif sangat netizen sekarang sebabnya ada video yang diambil itu dari tahun 2014 dan 2015 lagi. Macam tak terkata.

“Rasa kelakar pun ada…kalau budak-budak tengok, menangis tu. Kalau untuk sekadar hiburan kiranya okaylah.

“Apa pun saya nak ucapkan terima kasih kepada yang kreatif, edit video berkenaan. Bayangkan setiap huruf itu dia ‘pegang’, boleh sunting hingga jadikan ia sebagai bacaan ABC.

“Maknanya, walau saya tidak ada kategori popular tapi tetap trending di media sosial,” seloroh Sajat.

Sajat bagaimanapun sekali lagi menekankan, tontonlah video tersebut dalam sisi hiburan.

“Yang penting, ia sekadar hiburan. Kalau yang tak berapa elok tu, buanglah jauh-jauh sebab saya manusia yang tak pernah buat silap,” jelasnya.

Sementara itu menerusi Instagram, penyanyi Abang Nak Tegur ini juga ada berkongsi mengenai namanya yang turut trending di platform sama.

Sehingga kini, video tersebut sudah mendapat ulang kicau hampir 40,000 kali dengan lebih 360,000 tontonan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Instagram @nursajat23 & Twitter

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.