“Dulu Gem0k Dan Hitam…” Kongsi Kisah Cinta, Netizen Geram Pemuda Ini Vngkit Rupa Paras Kekasih

Siapa yang tidak sukakan sesuatu yang cantik, malah dalam mencari pasangan pun pasti ramai yang mudah tertarik dengan rupa paras dahulu, tanpa mengenal hati budi seseorang.

Seperti kisah seorang pemuda ini di Twitter, dikenali sebagai Muhammad Huzairie, perkongsian mengenai teman wanitanya mendapat perhatian netizen.

Waktu kenal dulu dia hitam, selekeh dan tak lawa

Nak dijadikan cerita, pemuda ini berkongsi semula kisah bagaimana dia boleh menerima gadis tersebut sebagai teman wanitanya, walaupun mengakui bahawa gadis itu secantik sekarang.

Sering balas IG story, tak putus asa

Masa mula2 jumpa, memang malu-malu kucing

Masa jumpa dia tak lawa, biasa jer dan gemok

Luaran boleh berubah, nasib baik tak reject

Kalau sayang, kau tak kutuk rupa dia yang dulu

Walau bagaimanapun, rata-rata netizen berasa kurang senang apabila lelaki itu mula membangkitkan isu fizikal teman wanitanya yang dulu.

Ada yang beranggapan, cara penyampaian itu sedikit biadap apabila dia sehingga mengkritik fizikal gadis itu, yang dulunya tidak secantik seperti sekarang.

Biadapnya kau ni…

Asal hitam jer tak lawa…

Dah lawa baru nak tunang eak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Huzairie Yahya

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.