“Air Mata Saya Tak Mampu Nak Hilangkan Kedukaan Mereka” Datin Shahida Kongsi Video Lawatan Ke Rumah Anak Yatim Bikin Ramai Sebak

Siapa tidak mengenali Datin Nur Shahida Mohd Rashid isteri kepada pengasas AS Legacy iaitu Dato Aliff Syukri Kamarulzaman yang dikenali dengan perwatakan yang menarik dan suka membantu orang yang memerlukkan walaupun beliau seorang yang dikatakan kuat membazir dengan membeli barang-barang berjenama yang berharga puluhan ribu.

Hasil perkahwinan mereka dikurniakan 4orang cahaya mata dan seorang anak angkat. Sekarang beliau sedang sarat hamil cahaya mata ke 5 yang bakal dilahirkan Disember nanti.

Terbaru Datin Shahida telah muatnaik satu video lawatan beliau ke rumah anak yatim yang membuatkan ramai sebak bila menontonnya. Video yang dikongsi di laman instagram beliau mendapat pelbagai respon dan juga komen dari pelbagai pihak.

“Air mata saya x mampu nak hilangkan kedukaan mereka….Duka saya x sehebat duka mereka…..Hanya insan hebat yg Allah uji hebat dugaan untuknya….
.
Bila saya ke rumah perlindungan Rumah Kita saya banyak bersyukur,Allah uji saya sikit je saya sedih…sedangkan insan lain dugaanya lebih hebat!!Kat sini mcm2 kisah sedih terutama bayi2 yg ditinggalkan,mak penagih dadah tinggalkan bayi oku dalam hutan,mak tinggalkan sepasang kembar lari dari hospital x mampu nak bayar bil dan seorang bayi ditemui di sisi ibunya yg telah meninggal dalam kelaparan😭😭…”

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

Air mata saya x mampu nak hilangkan kedukaan mereka….Duka saya x sehebat duka mereka…..Hanya insan hebat yg Allah uji hebat dugaan untuknya…. . Bila saya ke rumah perlindungan Rumah Kita saya banyak bersyukur,Allah uji saya sikit je saya sedih…sedangkan insan lain dugaanya lebih hebat!!Kat sini mcm2 kisah sedih terutama bayi2 yg ditinggalkan,mak penagih dadah tinggalkan bayi oku dalam hutan,mak tinggalkan sepasang kembar lari dari hospital x mampu nak bayar bil dan seorang bayi ditemui di sisi ibunya yg telah meninggal dalam kelaparan😭😭… . Nak tengok video penuh di Youtube saya 👇🏻 . Nur Shahida Mohd Rashid Nur Shahida Mohd Rashid Nur Shahida Mohd Rashid . maka beruntungla kita diuji sedikit sahaja kita sudah mengeluh😢.. . Jangan lupa subcribe youtube saya sebab 5 pemenang bag saya akan umum isnin nanti…masih sempat lagi utk menjadi yg bertuah..

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

KOMEN NETIZEN:

FULL VIDEO:

(TEKS BY STAFF KL PRESS)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Instagram @shahidadherbs Via KL PRESS

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.