“Suka Hati Civm MK K-Clique,” Wanita ‘Kehavsan’ Dilabel Mvrahan

Bagi peminat muzik hip-hop tempatan, kumpulan K-Clique antara penggerak pada masa kini yang mendapat sambutan hangat dalam kalangan anak muda.

Terbaru, salah seorang ahli kumpulan tersebut iaitu MK dicium seorang wanita ketika dikerumuni peminat yang ingin bergambar selepas melakukan persembahan.

Perlu ke sampai nak cium?

Menerusi posting sebuah video di laman Twitter, lebih mengejutkan apabila salah seorang peminat bertindak melakukan aksi luar kawalan sekaligus menimbulkan rasa kurang senang penyanyi lagu Mimpi itu.

Siap cium tangan lagi!

https://twitter.com/sufikhal/status/1177895419612782593

Rata-rata netizen mengecam tindakan wanita berkenaan yang tiada sifat malu dengan melakukan satu bentuk gangguan s3ksval terhadap ‘rapper’ tersebut.

Betul2 gangguan ni!

Kalau lelaki buat kat perempuan…

Takde pula buat laporan polis?

 Tengok jelah reaksi muka MK tu

Melebih2 je perempuan tu

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Twitter

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.