“Dah Ada Dua Bini,” Wanita Dedah Amar Asyraf Ajak Kahwin Lagi

Seorang wanita tampil mendakwa bahawa dia sedang menjalani hubungan cinta bersama pelakon popular, Amar Asyraf sejak September tahun lalu.

Menerusi laman Instagram, Ellika Azman memuat naik sebuah posting yang menceritakan kembali detik perkenalan mereka sehingga mengambil keputusan untuk mendirikan rumah tangga.

Dah cuba jaga aib tapi…

Menurut Ellika, dia mengetahui bahawa pelakon itu telah berkahwin namun hubungan mereka semakin serius sehingga Amar pernah datang bertemu keluarganya memohon restu untuk bernikah.

Hari2 luah perasaan sampai jatuh cinta

Dapat tahu ada isteri kedua dan abai tanggungjawab

Tambah Ellika, dia akan menceritakan lagi dengan lebih lanjut mengenai situasi yang berlaku namun menafikan pendedahan yang dilakukan ini adalah rekaan semata-mata.

 

View this post on Instagram

 

Assalamualakum, mungkin apa yg akan i share malam ni akan mengejutkan dan menyakiti beberapa pihak.Tapi demi Allah, apa yg i cuba sampaikan malam ini bukannya untuk kepentingan diri i seorang sahaja, tapi sebagai manusia yg ada perasaan dan jugak tahap kesabaran yg selama ni i cuba kawal sehabis mungkin untuk menjaga aib and nama beberapa pihak yg terlibat termasuklah diri i sendiri. I harap apa yg berlaku dalam hidup i selama setahun ni cukup nemberi pengajaran untuk diri sendiri dan jgak semua perempuan di luar sana. . September, 2018, my relationship with this one guy yg bertatus suami orang bermula. I tahu benda ni memang salah and tak sepatutnya berlaku. But, i gagal. Bila hari2 dia text, call and meluahkan perasaan perasaan, lama2 i pun cair. Ya, my mistake. Tapi takde istilah i goda dia ya dalam hal ni. Cuma silap i, bila lama2 tu i terjatuh hati jugak dgn dia. So bermulalah kisah cinta antara i dgn this guy. . Sampai lah March, dia datang jumpa parents i mintak restu. Then benda ni berterusan and jadi lebih serious sampailah kami decide untuk bernikah. And pernikahan tu sepatutnya berlaku minggu depan. . Nak dijadikan cerita, sejak makin nak dekat macam2 benda jadi so i decide to istikharah &.. ya, Allah have a better plan for me. Alhamdulillah, last2 minute dpt tahu, dia ada seorang lagi isteri dan seorang lagi anak dari perkahwinan kedua ni. Benda yang paling i terkilan and sedih, dia abaikan tanggungjawab dia as a husband and father sejak baby ni dilahirkan. Sekali pun tak pernah jenguk anak tu sampai ke harini. . So hari yang sepatutnya i patut jumpa his mama and abah, i sebenarnya dah decide nak diamkan je pasal benda ni and batalkan semua plan nikah ni. So.. tiba2 dpt call dari dia. Niat i angkat tu sbnrnya nk bgtahu dia cancel jelah tp tiba2 kena tuduh dgn mama dia lepastu mintak i 100k lol. I akan share satu2 sbb taknak ada mana2 pihak anggap i reka cerita. I, dia and Allah tahu apa berlaku. I berani share walaupun benda ni mengaibkan diri i jgak but i dh tak kisah dgn semua tu sbb i ingatkn i dh cukup teraniaya rupanya ada yang lebih menderita dari i which is his second wife. And i hope takde lagi yg akan jadi mangsa. Stay tuned for more 🙂

A post shared by Ellika Azman (@elayka__) on

Rasa dah cukup teraniaya

Posting berkenaan menerima pelbagai reaksi pengikutnya yang rata-rata tidak menyangka pelakon drama Setia Hujung Nyawa itu bertindak sedemikian.

Tak sangka Amar macam tu!

Tahniah sebab berani bongkarkan

Sabar sis!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Ellika Azman

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.