“Betul2 ‘M0ve 0n’..” Bekas Kekasih K0ta Janji, Jadi Pengapit Di Majlis Kahwin

Sebelum ini viral di Twitter rakaman seorang pemuda yang kelihatan ‘patah hati’, semasa menghadiri majlis perkahwinan bekas teman wanitanya.

Namun, lain pula dengan kisah seorang wanita di Twitter dengan nama akaun Mrs Jebat Junwari, apabila berkongsi detik apabila bekas teman lelakinya sanggup menjadi pengapit kepada suaminya

Aku kahwin rilek je ‘ex’ jadi pengapit…

Menurut wanita tersebut, dia merasakan tidak menjadi satu masalah untuk hadir di majlis perkahwinan bekas kekasih, kerana dia dan bekas teman lelakinya telah bersepakat untuk menjadi sahabat.

Maka dengan itu, bekas kekasih telah sanggup mahu menjadi pengapit, malah menjadi antara orang yang paling banyak membantu sewaktu majlis berlangsung.

Bekas kekasih dah bercinta dengan kawan baik sendiri

Walaupun tweet wanita berkenaan mengundang pelbagai persepsi netizen, namun dia menjelaskan bahawa mereka telah berkawan baik meskipun telah memutuskan hubungan.

Sebaliknya, kini bekas teman lelakinya itu kita sedang bercinta dengan sahabat baiknya yang ketika itu juga pengapi. Malah, dia antara yang membantu jika kedua-dua mereka mengalami masalah.

Tak boleh duduk sebelah tolong kipas pun jadi la

Tweet wanita tersebut mendapat perhatian netizen, ada yang memuji hubungan baik antaranya dan bekas kekasih namun ada juga yang kurang senang dengan senario sebegitu.

Tak rasa macam menghina ke?

Jiwa kena besar…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Mrs Jebat Junwari

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.