“Kahwin, Hamiil Dan Dapat Anugerah Naib Cansel0r Pada Tahun Yang Sama”

Setiap orang mempunyai impian yang tersendiri dalam mengecapi kehidupan. Namun dengan mempunyai impian dan cita-cita, kehidupan seseorang akan menjadi lebih menarik. Hal ini, seseorang akan meletakkan impian dan cita-cita sebagai salah satu matlamat hidup.

Baru-baru ini, seorang wanita Fyna Zailani telah berkongsi sebuah posting di laman Twitter yang berkongsi kegembiraan dan kejayaan yang diperoleh dalam tahun 2019 antaranya berkahwin, hamil serta menerima Anugerah Naib Canselor.

Tahun yang berjaya!

Melancong dengan suami tercinta

Mengandung dalam tahun yang sama

Dapat Anugerah Naib Canselor

Bukan sahaja pada tahun ini, wanita itu juga pernah mendapat keputusan cemerlang sehingga menerima anugerah yang sama ketika menuntut di peringkat Diploma di Universiti Teknologi MARA (UiTM).

Posting berkenaan mendapat ucapan tahniah daripada kenalannya yang mengakui perjalanan Fyna pada tahun ini adalah paling terbaik sepanjang dalam kehidupannya.

Congratulation

Cantiknya perjalanan hidup

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: fynazailani 

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.