“Dua Kali ‘Scan’ D0ktor Kata Bayi Perempuan,” Tapi Bersalin Anak Lelaki

Persediaan bagi menjadi ibu atau bapa bukan perkara yang mudah. Banyak perlu difikirkan terutama membeli barang keperluan bayi. Warna barangan pula selalunya mengikut jantina, bayi lelaki berwarna biru manakala perempuan pula berwarna merah jambu.

Menerusi perkongsian seorang ibu di laman Facebook, dia dan suaminya reda setelah mengetahui jantina anak adalah perempuan ketika melakukan imbasan kandungan sewaktu berusia enam bulan.

Namun jangkaan pasangan itu meleset sama sekali apabila dikurniakan seorang bayi lelaki pada 27 September lalu dengan berat 3.70 kilogram. Ikuti perkongsiannya…

Annur Annis Eryna nama diberi masa dalam perut. Keluar perut jadi Muhammad Aqil Amsyar  pengalaman yang mengejutkan dan paling menarik adalam membuat imbasan enam bulan kata nya perempuan. Ayah redha sebab nak bayi lelaki. Tidak berpuas hati. Membuat imbasan sekali lagi kali ni 4D punya bagi jelas lagi.

Doktor cakap perempuan juga. Ibu pun beriya lah beli segala baju bedung barang pinky. Nama berbulan ibu cari nahh sekali keluar belalai. Masa doktor angkat dan tanya tengok anak awak ni lelaki ke perempuan.

Ibu pun jawab. Eh kenape lelaki ! misi dan doktor pun ketawa. Bayi kat dada ibu lagi ibu sudah menelefon ayah dan tak tahu nak gelak ke nak nangis..maka bergelak lah kami.

Ramai berkongsi pengalaman

Pink pun pink lah!

Yakin cari senarai nama

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Facebook

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.