“Lirik Dia Ada Kena Mengena Dengan Diri Abang Ketika Ini” Lagu Aliff Syukri Yang Dinyanyikan Ajim Kecik Dipuji Netizen

Dato’ Sri Aliff Syukri bin Kamarzaman, SSAP, DIMP (lahir 3 April 1987) merupakan salah seorang anak kepada pengasas produk kosmetik Sendayu Tinggi, Rozita binti Ibrahim. Beliau mula terlibat dalam dunia perniagaan sejak berumur tujuh tahun sewaktu tinggal bersama neneknya di Sabak Bernam, Selangor.

Beliau telah berkahwin pada umur 20 tahun bersama rakan sekerjanya, Datin Nur Shahida binti Mohd Rashid yang berusia 22 tahun pada ketika itu. Hasil perkahwinan beliau dikurniakan 4orang cahaya mata dan seorang anak angkat. Isteri beliau kini sedang sarat hamil untuk cahaya mata ke 5.

Terbaru beliau telah berkongsi video sedutan nyanyian lagu oleh ‘bodyguards’ beliau yang mesra disapa Ajim Kecik. Lagu yang dinyanyikan oleh Ajim merupakan lirik dan muzik hasil beliau sendiri yang dikatakan mengenai kehidupan beliau sekarang. Siapa sangka lagu tersebut mendapat sambutan dan komen positif dari netizen.

VIDEO:

“Lagu ini abang buat Lirik dia ada kena mengena mengenai diri abang ketika ini..Semoga Allah mempermudahkan hidup abg buat yang terbaik untuk percaturan hidup abang ini.. Bila abang nak menyanyi si @ajimkecikkk pula menyebok nak menyanyi nak kalahkan Cara abang yang lunak merdu ini… suara dia dahlah tak sedap..mana boleh kalahkan abg..”

“knp bahgia itu terlalu mahal utk di miliki?? hidup ini.. mcm kaca. Saat terpecah, boleh di baiki…tpi masih nmpak retaknya.. doakan yg terbaik..

(souncheck belum real dan auto tune) Lagu ini abang tuliskan iklas daripada isi hati abang..Macam mana korang dapat rasa tak apa yang abang rasa??dan ada tak penambah baikan suara abang kalau korang rasa suara abang sedap daripada yang sebelum ini cuba korang komen di ruangan komen di bawah👇🏻dan tag kawan korang yg lagi disakiti… comingsoon ” by @datuentertainment .”

KOMEN NETIZEN:

FULL VIDEO:

(TEKS BY STAFF KL PRESS)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Instagram @aliffsyukriterlajaklaris Via KL PRESS

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.