“Suami Habiskan RM77,000 Hadiah Barang Kemas Untuk Isteri” Untung Lerr.

Dalam berumah tangga, sudah menjadi lumrah suami isteri bagi menghargai pasangan masing-masing atas faktor usaha serta jasa mereka semasa menjalankan tanggungjawab.

Tidak terkecuali bagi seorang wanita yang dikenali sebagai Ellena Shazlin dimana dirinya turut menerima beberapa utas barang kemas daripada suami sebagai tanda kasih sayang.

Menurut sebuah posting, suami Ellena menghadiahkan dua utas gelang tangan dan sebentuk cincin kepada isteri dimana jumlah keseluruhannya bernilai hampir RM77,000.

Rezeki dia dapat gelang emas

Ternyata posting tersebut mendapat perhatian netizen sehingga menerima ratusan komen di Facebook dan kebanyakkan daripada mereka bertindak untuk mengecam wanita terbabit.

Nampak pelik!

Tak lawanya!

Jangan tayang. Takut kena rompak!

Pakai besar2 nak pergi mana?

Walau bagaimanapun, masih terdapat segelintir warganet yang tumpang gembira dan menyatakan ia adalah sebahagian rezeki pengasas produk kurus berkenaan.

Dah itu rezeki dia, biar jelah!

Untung suami belikan

Rezeki dia la tu

Terinspirasi!

Usaha nak bahagiakan pasangan ni mudah je. Buat perkara yang menyenangkan hati pasangan pun dah dikira sebagai cara untuk menghargai pasangan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Facebook

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.