“Kalau Sakit Perut, Ubatnya..” Kata Bonda Rozita, Belai Janggut Suami Buat Isteri Lebih Muda

Berkongsi petua perihal janggut, jelas Rozita Ibrahim, mengahwini lelaki yang berjanggut punya banyak kelebihan.

Malah, ia secara tak langsung membuatkan isteri kelihatan lebih muda kerana ia menggalakkan hormon.

Tulisnya lagi, hujung janggut juga punya penawar bagi sakit perut. Hasil kajian terbukti apabila para saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat berjudul “The Amazing Fact of Human Body” membuktikannya.

“Janggut suami buat wanita jadi muda sbb mengalakan hormon..!! Upss wlu pun petua ..Sy masih lagi dlm mood majlis ajim kahwin.. semua yg sy posting behind the scene sepanjang majlis ajim..( gambar2 belum siap lagi daripada pihak agensi photography).

“Dlm wedding tu suami sy bagi petua.. kalau sakit perut, ubatnya dari hujung janggut dan sy pernah mendengar daripada seorg yg sgt tinggi ilmunya mengatakan bahawa wanita yg berkahwin dgn lelaki yg mempunyai janggut dia akan kelihatan muda..sbbnya berkaitan hormon..!! (Kata Dr Nick Lowe seorg ahli dermatologi dari London).

“Antara kebaikan lelaki berjanggut mengikut Kajian oleh para saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat berjudul “The Amazing Fact of Human Body” ia mampu melindungi wajahnya dari sinaran UV matahari.. melembabkan kulit wajah lelaki.. baik utk sistem pernafasannya, meningkatkan kesuburan lelaki, merangsang kesuburan wanita dan menggalakkan hormonnya dan menstabilkan haid.. kerana janggut mengandungi hormon testosteron.

“Caranya mudah sahaja.. dgn membelai janggut lelaki.. !! Nampak lwak tp benar antara yg kita tahu menyimpan janggut merupakan sunnah Nabi dipkai dek org alim2 je dn kini ia menjadi 1 trend dan menampakkan lelaki tu lebih kelihatan maskulin,” kongsinya.

 

View this post on Instagram

 

Janggut suami buat wanita jadi muda sbb mengalakan hormon..!! Upss wlu pun petua ..Sy masih lagi dlm mood majlis ajim kahwin.. semua yg sy posting behind the scene sepanjang majlis ajim..( gambar2 belum siap lagi daripada pihak agensi photography) . . Dlm wedding tu suami sy bagi petua.. kalau sakit perut, ubatnya dari hujung janggut dan sy pernah mendengar daripada seorg yg sgt tinggi ilmunya mengatakan bahawa wanita yg berkahwin dgn lelaki yg mempunyai janggut dia akan kelihatan muda..sbbnya berkaitan hormon..!! (Kata Dr Nick Lowe seorg ahli dermatologi dari London) . . Antara kebaikan lelaki berjanggut mengikut Kajian oleh para saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat berjudul “The Amazing Fact of Human Body” ia mampu melindungi wajahnya dari sinaran UV matahari.. melembabkan kulit wajah lelaki.. baik utk sistem pernafasannya, meningkatkan kesuburan lelaki, merangsang kesuburan wanita dan menggalakkan hormonnya dan menstabilkan haid.. kerana janggut mengandungi hormon testosteron.. . Caranya mudah sahaja.. dgn membelai janggut lelaki.. !! Nampak lwak tp benar antara yg kita tahu menyimpan janggut merupakan sunnah Nabi dipkai dek org alim2 je dn kini ia menjadi 1 trend dan menampakkan lelaki tu lebih kelihatan maskulin..

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

Jadi bagi mereka yang sudah berkahwin, apa tunggu lagi? Mungkin boleh cuba!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Instagram @bondarozitaibrahim

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.