“Kalau Saya Bukan Penyanyi, Ramai Je Ajak Couple” Khai Bahar

Pernah dikaitkan dengan beberapa penyanyi wanita, namun Khai Bahar mengakui masih lagi solo dan tiada lagi kekasih hati. Meskipun sering diajukan soalan mengenai jodoh, Khai berkata dia tidak pernah rasa rimas.

Ujarnya lagi, apa yang membimbangkan ialah jika soal jodoh itu dibangkitkan oleh ibunya. Kata Khai lagi, dia masih belum bersedia dan jika dia mempunyai kekasih tidak mungkin dia boleh menguruskan teman wanitanya itu.

“Saya paling takut kalau mak tanya, mesti pelik bila dia mula bertanya. Sejujurnya saya belum bersedia lagi dan terlalu sibuk dengan kerja.

“Kalau ada awek pun mungkin tak boleh urus awek saya,” ujarnya.

Mengakui ramai peminat meluahkan mahu menjadi kekasihnya di media sosial, namun Khai berkata itu perkara biasa dan lumrah setiap manusia yang memerlukan teman.

“Kalau saya bukan penyanyi pun ada je orang mintak couple. Saya rasa itu perkara normal bila seseorang itu perlukan teman,” katanya.

Apa pun semoga Khai Bahar bertemu jodoh dengan wanita idamannya suatu hari nanti. Pasti ramai peminat tak sabar nak tengok siapakah gerangan gadis yang berjaya mencuri hati Khai.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.