“Ziana Zain Dah Kenapa Asyik Try Nak Gigit Anak Aku.. Aku Perhati Jer,” Ramai Geli Hati Tengok Anak Ozlynn Kena Kacau Diva Pop

Isteri kepada pelawak dan penyampai radio Johan, Ozlynn Wati ada berkongsi satu potongan video pendek lucu yang merakamkan Ziana Zain sedang mengusik mahu ‘gigit’ anak bongsunya, Moleiq.

Menerusi aksi spontan yang dimuat naik menerusi Instagram itu, kanak-kanak berkenaan difahamkan rasa takut lalu memanggil ‘Nana’ (Sheila Rusly).

 

View this post on Instagram

 

Semalam launch restaurant baru mummy @sheilarusly_jspictures @thedimsumplacekl mmg gempak giler.. sedap sesgt.. korg kena try.. tp yg @iamzianazain nih dh nape asik try nak gigit anak aku eh?? Ada video full tau.. dia kokak anak aku… aku perati jek… aku telannnnnn jek tgk dia kejekan bambam aku.. jgn smp aku kokak dia pulak.. ehh nnt aku post eh apa jadi kat anak aku.. laki aku x tau nih.. tunggu aku bg video penuh.. kak g.. hang tunggu surat saman dari Moleiq🤣🤣🤣 moleiq asik panggil nana dia sb nak ngadu.. hahahahaha yg nana dia plak ngah stress ngan cucu sibuk nak masok dapor, time ngah layan tetamu masa tu la cucu nak dukong bagai… bahahaha rasakan… nnt next post aku.. tgk gambar makanan eh..

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

“Semalam launch restaurant baru, mummy @sheilarusly_jspictures @thedimsumplacekl  mmg gempak giler.. sedap sesgt.. korg kena try.. tp yg @iamzianazain nih dh nape asik try nak gigit anak aku eh?? Ada video full tau.. dia kokak anak aku… aku perati jek..

“Aku telannnnnn jek tgk dia kejekan bambam aku.. jgn smp aku kokak dia pulak.. ehh nnt aku post eh apa jadi kat anak aku.. laki aku x tau nih.. tunggu aku bg video penuh.. kak g.. hang tunggu surat saman dari Moleiq.

“Moleiq asik panggil nana dia sb nak ngadu.. hahahahaha yg nana dia plak ngah stress ngan cucu sibuk nak masok dapor, time ngah layan tetamu masa tu la cucu nak dukong bagai… bahahaha rasakan… nnt next post aku.. tgk gambar makanan eh,” tulisnya lagi.

Aksi tersebut nyata membuatkan wargamaya terhibur dan rata-ratanya turut menyatakan rasa geram terhadap kecomelan Moleiq atau nama sebenarnya,  Nur Latifah Moleiq Hanania yang kini mencecah usia setahun lebih.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : Instagram @jozlynnhanania

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.