“Siap park pervt dia atas meja “, Sariyanti kongsi moment Befday Berbunga2 bersama Jep

Ramai netizen yang suka melihat kebahagiaan pelakon Sari Yanti dan suaminya Jep Sepahtu. Walaupun jarang menunjukkan kemesraan di media sodial, namun kedua-duanya ada cara tersendiri untuk menghargai pasangan. Seperti perkongsian Sari Yanti di instastorynya baru-baru ini di mana dia bersama Jep sekeluarga sedang meraikan birthdaynya bertemakan rona bunga2 yang amat menawan mata yang melihat.

Untuk pengetahuan Sari Yanti dan Jep Sepahtu sudah dua tahun lebih melangsungkan perkahwinan dan keduanya kelihatan bahagia meski jarang berkongsi akan kemesraan mereka di laman sosial.

Susah tau nak tangkap gambar sekali semua. Bebudak ni asyik lari lari tah kemana mana 😅 paling tercantik kiranya ni la yg dapat semalam, Barr tu ha siap park perut dia atas meja 😂😂

-my love my precious

Ahahaha meriah betul sambutan hari jadi Sari Yanti ni.

moment yang indah mampu dilihat dengan perkongsian yang telah dibuat Sari Yanti.

Jeling je belon mama dia

siap park perut dia atas meja 😂😂

Ahahaha.. bahagia je min tengok pasangan ni.. pape pun min doakan kebahagiaan korang sampai ke syurga.. Aamiin….

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber :Instagram

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.