“Cukup Tak RM250 Sebulan” Nak Beli Barang Keperluan Anak, Ini Komen Lufya Omar Persoal Jumlah Sepatutnya

Lufya Omar ada memberikan persoalan menerusi Instagram dengan menyatakan sama ada nilai RM250.00 cukup atau tidak untuk membeli makanan dan keperluan seorang anak untuk sebulan.

Malah jelasnya, dengan jumlah sebegitu, dia juga tertanya-tanya bagaimana lagi harus berjimat.

Nak shopping diapers, susu anak, cereal, buah-buahan, brokoli, ikan, ayam, cheese, baju kasut & etc.

“Nak tanya mummies spend untuk beli makanan dan keperluan anak sorang utk sebulan berapa ekh? Cukup tak Rm250 sebulan? aduiii tak tau nak jimat macamana lagi,” tulisnya.

Di ruang komen, rata-rata netizen ada memberikan pendapat mereka.

Malah ada yang turut mengaitkan status tersebut dengan situasi yang melanda kehidupannya kini.

Terdahulu September lalu, rumah tangga pasangan ini kembali menjadi bualan apabila pelakon itu memuat naik status mendakwa suaminya tidak menjalankan tanggungjawab.

Pasangan tersebut diijabkabulkan pada 26 November 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Laana Haura yang kini hampir memasuki usia dua tahun.

 

View this post on Instagram

 

Jumpa esok!!!! Alhamdulillah esok kita nak celebrate bday haura!!! Nak makan banyak esok sebab fya order masakan fav!!! Nasi padang u ols dari @padangsonwheels ❤ . Sebab tu smlm kelam kabut cari girdle high waist, takut perut takleh nak cover🤣🤫 Jangan britau orang tau! Haha. Tadi dah try pakai memang puas hati!!!! Love sangat kualiti kain die.. Penyelamat betul girdle dari @nouragirdleslimming Esok boleh la confident sikit nak sambut tetamu kan..Tadi tengah busy lari ke sana-sini tak bergulung pun girdle ni. Kain dia pun sejuk selesa mmg tak rasa panas langsung.Bila fya makan tadi rasa cepat kenyang sbb perut dah kecik la katakan..😉 . Thank u @nouragirdleslimming cepat penghantaran puas hati ❤

A post shared by Lufya (@lufyalaana) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber :mh

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.