“Omg no” Kongsi Foto Rambut Pendek, Peminat ‘rlsau’ Lihat Penampilan Ben Amir

Pelakon yang kini semakin meraih perhatian, Ben Amir sememangnya membuatkan ramai cair dengan penampilan terbarunya yang berambut panjang.

Apatah lagi menerusi drama Sweet Dreams, yang mana peminat drama tempatan menyukai jejaka kacak ini yang turut bergandingan dengan Mira Filzah.

 

View this post on Instagram

 

Meet and Greet #DramaSweetDreams. . . Place : MPH Nu Sentral Time : 12-2Pm . . See you guys there tomorrow 🤟🏼😘

A post shared by BenAmirr (@benamirr) on

 

View this post on Instagram

 

First of all I wanna say thank you kepada semua yang terlibat dalam penggambaran #DramaSweetDreams. Thank you Astro, @michaelang38 for believed in me untuk membawa watak Qash Adam. Thank you to all the crew, script writers, editors and casts yang berjaya mengidupkan watak masing masing dengan jayanya. Tidak lupa kepada semua peminat #DramaSweetDreams for your love and support yang tak henti since day 1 lagi. Thank you soo much ! Without you guys we are nothing 😘 I really appreciate every single one of you ! Sorry jika ada salah dan silap akan diperbaiki di masa hadapan. Special thanks to @mfmirafilzah for being an awesome sparring partner. Hope to work with you again soon. So I guess this is it guys, thank you again. . Qash Adam signing off 🖤

A post shared by BenAmirr (@benamirr) on

Acap kali juga, penampilannya menerusi drama tersebut hangat diperkatakan kerana rambut panjang Ben yang berbeza dari pelakon lain.

Namun begitu, siapa menyangka fotonya berambut pendek dikongsikan sebentar tadi membuatkan peminatnya risau.

Rambut pendek jadi perhatian

Ini kerana, peminatnya khusus wanita lebih menyukai selebriti ini berambut panjang berbanding pendek.

 

View this post on Instagram

 

Hi short hair. It’s been awhile.

A post shared by BenAmirr (@benamirr) on

Meskipun baru sahaja dikongsikan, perkongsian foto ini sudah meraih lebih 23 ribu tanda suka dalam masa yang sekejap.

Namun begitu, ia membuatkan peminat yang mengikuti perkembangan Ben dilaman Instagram yang kini sudah mencecah lebih 878 ribu itu turut tertanya-tanya adakah dia kini sudah berambut pendek.

Ala takde rambut panjang tuu

Eh eh gambar baru ke ni

Ohh no. Ni pic lama kan? You throwback?

Seriousla dah short hair sekarang?

Walaupun, ada yang merasakan dia lagi kelihatan kacak dengan rambut panjang namun ada juga netizen memberikan komen positif buatnya yang mana dikatakan dia tetap saja kelihatan ‘elok’ rambut seperti itu.

Rambut pendek pun elook aje

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber :Ben Amir

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.