TuIar Video Mesej Mesra Bersama Seorang Wanita Di Media S0siaI Sejak Semalam.

KUALA LUMPUR: “Saya dan wanita itu cuma kawan baik. Video mesej yang tuIar itu sekadar k0munikasi antara kawan. Saya tidak tahu apa tujuan dia memuat naik rakaman itu di laman s0si@l”.

Demikian penjelasan pelakon Zara Zya mengenai video mesej meesra bersama seorang wanita yang tuIar di media sosiaI sejak semaIam.

Menaf!kan isu itu sebagai puunca dia dan pelakon, Hafreez Adam, put0s tunang, bulan lalu, Zara berkata, tidak timb0l pers0alan kehadiran orang ketiga yang menyeb@bkan mereka membawa haIuan masing-masing.

“Sump4h, itu bukan puunca kami put0s kerana saya dan wanita terb@bit hanya berkawan. Serius, saya bukan ke arah itu (hub0ngan sejenis).

“Rasanya orang lain pun apabila bermesej dengan kawan perempuan yang rapat, pasti ada menyebut perkataan sayang,” katanya.

Ditanya mengenai video yang tular itu, Zara berkata, dia sudah mendapatkan penjelasan wanita itu, namun tidak pasti mengapa dia memuat naik rakaman itu.

Zara juga menyifatkan tind4kan penyeb@ran video itu secara tidak langsung akan dijadikan alasan oleh orang luar untuk memperbesarkan isu dia put0s tunang.

“Mungkin ada orang sengaja mahu mencetuuskan lsu, sedangkan bagi saya, ia hanya perkara kecil,” katanya.

Sementara itu, Hafreez ketika dihubungi, turut menaf!kan kehadiran wanita itu sebagai punca dia dan Zara berp!sah.

Hafreez berkata, tidak mungkin bekas tunangnya itu menjalin hubuungan sejenis kerana sepanjang mengenali Zara, dia tidak pernah melakukan perkara yang boleh menimb0lkan sy@k was@ngka.

“Video itu bukan punca kami put0s, malah sepanjang mengenali Zara, dia sangat manja dan tidak pernah pula berkelakuan pelik.

“Saya tidak tahu, tetapi mungkin juga ada orang yang berniat tidak baik terhadapnya. Namun, saya tidak dapat mengulas panjang mengenai isu ini kerana dia bukan tunang saya lagi.

“Saya juga tidak mahu masuk campur dalam urusan perib@dinya,” kata Hafreez.

Terdahulu, Hafreez memaklumkan, hubungannya dengan Zara terlerai selepas sebulan mereka bertunang. Pasangan itu bertunang pada 12 Oktober lalu.

 

View this post on Instagram

 

. Yang min x faham…. apa motif wanita ini share perbualannya dgn @zarazya ??? . #zarazya #hafreezadam #apakes

A post shared by ApaKes? (@apakesofficial) on

Sumber:hmetro

Baca juga Atikel sebelum:Zara Zya N@fi Ada Hubungan Dengan Pengkid?

Atikel ini dikeluarkan pd 3jun 2018

Jarang sekali mendengar Zara Zya dig0sip dengan sesiapa sebelum ini, tiba-tiba muncul pengakuan cinta bersama pelakon, Hafreez Adam. Ada yang mendakwa pengakuan itu hanya untuk menutup k0ntr0versi bercinta dengan pengk!d

“SegeIintir kita kalau nampak orang tu berdua, tak kisah j@ntina apa akan cakap ada sesuatu antara mereka. Nak-nak zaman sekarang ini goI0ngan pasangan sejenis lebih terbuka. Jadi, mereka yang melihat suka membuat spekuI@si”

Pun begitu Zara menaf!kan drinya mempunyai hubungan istimewa dengan pengurusnya yang juga wanita. Malah jelasnya, dakwaan liar terb@bit mungkin timbul berikutan mereka sangat rapat kerana bekerja bersama.

“Saya berani jawab, saya memang berkawan dengan pengurus saya sebab kami bekerja bersama dan takde istilah kami ada hubungan. Mungkin sebelum ini orang kata saya bercinta dengannya sebab saya tak ada kekasih,” jelasnya.

Tidak pasti pula mengapa timbul dakw@an sebegitu setelah Zara kini bahagia bersama kekasihnya. Mungkinkah cerita lama? Tapi apa yang pasti Hafreez merupakan lelaki pertama dig0sipkan bercinta dengan pelakon ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber : rotikaya

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.