“Ibu Bapa Paling B0doh” Netizen K0men Vide0 Baling Telur Dan R0sakkan Kek Untuk Prank Anak Ketika Birthday

Budak-budak mana yang tak suka sambut birthday kan? Bagi yang berkemampuan, ibu bapa mereka mesti akan buat party khas dan jemput ahli keluarga serta kawan-kawan anak untuk raikan hari istimewa ni.

Tapi lain pulak yang jadi dengan seorang budak ni apabila hari jadinya telah bertukar menjadi nightmare paling buruk yang pernah dia alami.

“The most stupid parents I ever see… walau dah kena curah dengan telur dia still capai pisau nak potong kek” 

Menerusi perkongsian di Twitter, sebuah video yang admin tak sure dirakam di mana telah viral menunjukkan seorang kanak-kanak menyambut hari lahir dan bersedia hendak memotong kek.

Saat kanak-kanak tu capai pisau, tiba-tiba ahli keluarganya mencurahkan telur ke kepala dan memusnahkan keknya. Cebisan kek tersebut pulak telah dilumur ke seluruh muka dan tubuh badan budak tu! Aduhai kesiannya budak tu…

“Keluarga jenis apa yang buat budak-budak macam ni di hari lahirnya?” 

Rata-rata netizen memang panas hati dan bengang gila tengok video tersebut sebab budak sekecil macam tu tak layak dikenakan prank-prank merapu macam ni.

Yelah kan, punyalah budak tu excited nak potong kek, tetiba korang pergi curah telur dan rosakkan kek dia. Tak ke trauma budak tu? 

“Harap dah besar nanti dia balas dekat mak bapak dia. Sambut birthday ke 60, pecah telur atas kepala bapak dia” 

Tambah netizen lagi, tak mustahil perkara macam ni akan affect sikap budak tersebut untuk menjadi agak pendiam atau agresif dan lebih teruk mana tahu kalau dia buat benda yang sama kat anak atau parents dia balik nanti. Haiyoo…. 

Apa-apapun min harap family budak ni ubahlah cara menyambut hari lahir dengan budak-budak. Tak elok prank macam ni. Kesian budak tu trauma seumur hidup takut sambut birthday.

Bukan sahaja sambaI, malah kicap cap Kipas Udang turut dibekalkan bersama!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.