“Maleh Kerja Dengan Influencer B0doh” Netizen Hentam Instafamous Sebab ‘Sh0w Off’ BIadap Dengan Bapa Sendiri

Seorang instafamous muda dikecam teruk oleh netizen di Twitter disebabkan satu video yang dimuat naik di Instagram. Dalam video tu, gadis terbabit menunjukkan yang dia tengah enjoy menari ikut rentak lagu di radio bersama seorang gadis lain.

Tapi, yang buat netizen kecam tu sebenarnya sebab waktu dia menari sebenarnya bapa dia tengah bagi nasihat. Dan dia sendiri ada tulis sesuatu yang menunjukkan memang dia nak ignore je bapa dia yang tengah bercakap tu.

Lepas tu, bila ditanya oleh bapa dia gadis tu boleh pula menjawab balik,

Disebabkan video itu, gadis ini terima kecaman hebat daripada netizen. Bukan setakat kurang ajar dengan bapa sendiri tapi juga sebab dia bangga dengan sikap biadap dia tu sampai upload dekat media sosial.

Menurut posting seorang wanita di Twitter, itu bukanlah kali pertama instafamous muda ini tunjuk perangai buruk dia kepada orang ramai.

Bukan kali pertama buat hal pulak tu, sebelum ni pun banyak kali kantoi perangai buruk. maleh kerja dengan influencer bodoh cemni.”

Ramai netizen bersetuju dengan wanita tersebut dan masing-masing tinggalkan komen serta pandangan mereka terhadap instafamous ini dengan sikap kurang ajarnya itu.

“Ego. Tak reti minta maaf. Ada hati nak jadi influencer. Puihhh.”

“Influenza ni. Bukan influencer.”

“Dari awal tengok pun tau macam tak matang ja dia tu.”

Tapi, dalam pada netizen kecam tu ada jugalah penyokong dan pengikut instafamous ini yang back her up. Kata mereka, sebenarnya bapa instafamous tu tahu dia bergurau dan tergelak sekali.

Tapi pada pendapat netizen lain, itu tidak semestinya membolehkan dia untuk bersikap kurang ajar. Apatah upload kebiadaban dia sendiri dekat media sosial.

Admin dulu nak cakap ‘eh’ dengan abah pun takut. Abah kita garang huuu 😭

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.