“Eee Tak Ceb0k Ke” AkIbat Tunggu Kastam Terlampav Lama, WanIta Ini Berrak Di Tepi Jalan

Setiap manusia memerlukan makanan untuk hidup. Lepas makan mesti lah akan menunaikan hajat, tak kira lah berapa lama masa yang diambil sebelum ke tandas, tapi itu adalah pasti.

Rasa untuk ke tandas tu kalau makin ditahan makin dirasa. Macam tu lah yang terjadi kepada seorang wanita yang katanya mahu ke negara seberang. Dari mana ke mana tu admin tak berapa pasti. Tapi korang boleh tengok video oleh @pio_dhurjana kat bawah ni. Korang yang selalu keluar masuk Singapore tu mesti cam tempat ni.

Eee.. tak cebok ke

https://twitter.com/pio_dhurjana/status/1210501834902687744

Admin geli weh tengok video tu. Nasib baik 3 saat je. Tapi tu lah kan, admin rasa dia betul tak tahan tu. Kastam dekat sempadan pulak check memang betul-betul teliti. Dah memang nak keluar sangat lah tu kot.

Memang dah tak tahan betul lah tu. Terpaksa gak berak tepi jalan. Lama sangat tu tunggu, tak sanggup lah nak tahan. 

Kalau kena memang terpercik lah weh. Pastu balik rumah melekat pulak. Perghh jenuh nak basuh weh. Geli admin.

Admin sarankan kalau korang nak cari pasangan, carilah yang sanggup teman korang berak tepi jalan. Barulah sweet, pastu tambah sikit bau-bau mengancam. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.