“Gangster apa kurus kering” Lelaki Acah Gangsterr, Belassah Orang Di Restoran Cetus Buah Mulut Netizen

Kalau kita tengok movie atau filem dari Hollywood, seorang penyangak atau gangster dalam cerita tu mesti berbadan sado. Paling tidak pun mesti lah ada build-up sikit kan.

Lain pula cerita yang admin nak share kali ni. Ada satu kejadian bergaduh dekat kedai makan. Yang sorang acah-acah gangster tu bukan lah badan sado sangat pun, tapi kurus kering. Mungkin sebab nak nampak kuat, dia guna lah kerusi untuk baling dan pukul ke arah lawannya. Cuba korang tengok sendiri video kat bawah oleh @SanjeevanSS dari akaun Twitter miliknya.

Acah gangster je lebih

Admin masih tak pasti lagi apa sebab dan punca berlakunya pergaduhan ni. Tapi nampak betul mamat yang acah gangster tu tak puas hati. Mula-mula dia bagi penampar, lepas tu kerusi pun terbang. Haish orang nak makan pun tak senang.

Eh orang silat ke? Admin tak perasan pulak. Mungkin dia pinjam baju kawan dia je kot. Biasanya orang kalau ada ilmu silat ni dia tak tunjuk dan acah gangster sangat. Biasanya relaks je. Poyo lebih mamat ni.

Tu lah, admin pun rasa macam tu gak. Habis rosak kedai orang. Pastu kacau orang yang nak makan kat situ. Tak tenang langsung.

Sebab tu admin cakap mamat ni acah gangster. Tak gentleman lah belasah orang pakai kerusi. tapi dia nak angkat kerusi pun macam tak larat je.

Hahaha kalau order salah tu kadang-kadang boleh bawak gaduh. Selalu orang cakap mulut je lah. Mamat ni buat betul-betul weh. Dahsyat betul.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.