“Misi Turunkan Ilmu Hair Stylish,” Dai Farhan Saran Isteri Buka Salon Untuk Wanita Muslimah

Sikap romantik yang ditunjukan pasangan Dai Farhan dan isterinya, isterinya, Noorainul Naqim Mohd Radzi atau lebih dikenali sebagai Dr. Aerin sentiasa menarik perhatian ramai.

Baru-baru ini, Farhan meluahkan rasa gembira kerana isterinya berkebolehan dalam menggayakan dan menggunting rambutnya. 

Malah, Farhan turut memberi cadangan agar isterinya itu membuka salon khas untuk wanita Muslimah. 

“Alhamdulillah, Zaujah ku Barber ku..insyaAllah lepas ni @drholisw dah boleh mula kongsikan ilmu utk para wanita yg nak belajar 😁 ..misi turunkan ilmu hair stylish & barber..perbanyakkan lagi saloon muslimah..moga bermanfaat aamiin,” pujinya.


Sementara itu, Aerin menyarankan agar orang ramai turut sama terlibat dalam perniagaan menggunting rambut bagi meningkatkan ekonomi sesama bangsa.

“Memandangkan Zauj ku Farhan, dah menyeru untuk berbakti, Alhamdulillah ramai DM nak belajar.

“Boleh2 mai cikgu ajar gunting rambut style wanita dan lelaki 2 hari confirm pandai.
Boleh buat duit gilaaaa bisnes ni. Sebab tu bangsa lain gila2 dok buka saloon sbb ramai org kitab g depa kaya raya. Orang kita ni mmg power dalam semua bab.

“Bab viral paling power (ni nak buat benda biak boleh tlg viral tak ).. Bab ekonomi pun org kita jg yg power bg bangsa lain main maju.

“Org kita ada apa. Org kita ada duit. Lama sangat dah kita dok bg depa duit, jom kit plak buat duit,” tulisnya.

Terdahulu, kisah cinta mereka telah menarik perhatian ramai.

Farhan memaklumkan dia bernikah dengan Aerin yang berstatus ibu tunggal beranak lapan di Tanah Suci Mekah.

Farhan turut memaklumkan turut menceraikan isteri pertama, Fatin Nurul Ain dengan talak satu.

Malah difahamkan, ketika itu Fatin sedang sarat mengandung anak kedua mereka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Instagram Nik Farhan

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.