“SakIt Ke Ph0toshoot” Wanita Ini Sanggup Pakai Make Up ‘Tebal’ Hanya Sebab BF Nak Datang Melawat Dekat H0spital

Sudah menjadi lumrah bagi setiap wanita menginginkan rupa wajah yang cantik walaupun tidak menggunakan sebarang make up.

Sekarang pula memang dah banyak cara untuk sesiapa sahaja belajar untuk mengenakan make up dekat wajah masing-masing.

Baru-baru ni, tular dekat laman media sosial mengenai seorang wanita yang mengenakan make up di wajahnya walaupun sedang terlantar sakit dekat hospital.

Menurut portal sosok, wanita berkenaan telah memakai make up adalah disebabkan oleh teman lelakinya ingin datang melawat dia di hospital.

Dia turut berkata bahawa teman lelakinya sempat mengirim pesanan di mana dia hendak datang melawatnya.

Oleh yang demikian, dengan kudrat daya yang tinggal, wanita ini tetap menghiaskan diri sebelum teman lelakinya itu sampai.

Dalam gambar itu juga jelas kelihatan wanita tersebut memang sedang berada di hospital dan ada ada alat bantuan pernafasan bersambung di hidungnya.

Namun, solekan yang dikenakan itu boleh dikatakan agak keterlaluan bagi orang yang tengah sakit.

Fuh, sakit-sakit pun boleh buat solekkan macam tu kan. Takpa, kalau BF dia memang suka dia bukan sebab solekkan, InshaAllah dia akan terima seadanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.