“Kalau Tak Gvgurkan, Aku Rembat Kau” Lelaki Ugvt GF Suruh Gvgurkan Anak Lvar NIkah, Tapi Bagi RM350 Je

Pendidikan seks ni penting. Ia bukan hanya ajar cara nak lakukan seks secara selamat ia juga mengajar orang untuk berfikir dulu sebelum nak terlanjur. Sebab, bila dah mengandung, nasi pun dah jadi bubur.

Baru-baru ni, seorang pengguna Twitter, Lissa telah memuatnaik gambar seorang lelaki dan mengatakan yang lelaki ini dah buat kawannya mengandung, tapi tak nak bertanggungjawab dengan perbuatannya.

Menurut Lissa, perangai sebenar lelaki ini hanya terbongkar selepas mereka terlanjur. Dikatakan, lelaki ini kantoi curang dengan perempuan lain tapi belum sempat kawannya nak tinggalkan lelaki ni, gadis tersebut tak period dua bulan berturut-turut.

Tapi, bila kawan Lissa bagitahu lelaki tersebut yang dia mengandung dua minggu sebelum lelaki ni nak fly ke Mekah untuk buat umrah dengan maknya yang juga merupakan seorang mutawwif. Ini jawapan lelaki tu…

Kerana lelaki ni tak nak bertanggungjawab dan mengugut nak pijak, tendang dan sepak perut kekasihnya supaya bayi dalam kandungan gugur, Lissa terpaksa menceritakan hal ini kepada ibu lelaki tersebut.

Ungkit dah bagi RM350 untuk gugurkan baby

Lepas ibunya dapat tahu, lelaki ini telah serang bekas kekasihnya dan ungkit tak nak halalkan duit RM350 yang dia bagi untuk gugurkan bayi dalam kandungan tu.

“Mutawwif baru balik umrah offer kawan i gugurkan baby siap kata sanggup tanggung semua cost”

“Sekarang kawan i still jaga baby tu and anak beranak tunggang agama tu dah block kitorg”

Amboi, senang betul jadi lelaki eh, rasa nak lepas tangan je block nombor, settle. Bagi duit RM350 tu nak buat apa? Harapnya, kawan Lissa ni terus kuat dan moga di masa akan datang lelaki ni dapat balasan yang sepatutnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.